Santana prestavil turnejo, potem ko se je zgrudil na odru

Magazin 13. Jul 202214:45 0 komentarjev
Santana
Profimedia

Sloviti glasbenik se je med koncertom v Michiganu zgrudil na odru, zavoljo zdravja pa je za nekaj tednov prestavil svojo svetovno turnejo.

Glasbenik se je na nedavnem koncertu v Michiganu zgrudil na odru, kar so pripisali dehidraciji in toplotni izčrpanosti. Po incidentu se počuti bolje, a je zavoljo zdravja odločen, da nekoliko prestavi aktualno turnejo Miraculous Supernatural 2022 Tour.

74-letnega glasbenika so z odra v Michiganu morali odnesti na nosilih, kar je sprožilo številna ugibanja o njegovem zdravstvenem stanju. Čeprav je njegova ekipa kmalu sporočila, da je z njim vse v redu, se je glasbenik odločil, da se za kratek čas umakne z odrov. Kot so sporočili, bo prestavil šest terminov koncertov, v tem času pa bo okrepil zdravje in dobro počutje.

”Z obžalovanjem sporočamo, da bo Santana band prestavil koncerte v Ruoff Music Center v Indiani. Prav tako bomo prestavili koncerte v Riverbend Music Center v Cincinnatiju, American Family Insurance Amphitheater – Summerfest Grounds v Milwaukeeju Walmart Arkansas Music Pavilion v Rogersu, Dos Equis Pavilion v Dallasu in Cynthia Woods Mitchell Pavilion v Woodlands v Texasu,” so sporočili v izjavi za javnost in dodali, da je zdravnik glasbeniku priporočal popoln počitek, da bo pripravljen na nadaljevanje turneje.

Od 25. marca nastopil že 32-krat

Carlos je dobro in komaj čaka, da se vrne na oder. Potrebuje le počitek,” je zagotovil vodja turneje Michael Vrionis. Pri tem velja omeniti, da je glasbenikov urnik precej natrpan, vse od 25. marca je namreč nastopil že 32-krat. Decembra si je že vzel nekaj odmora zavoljo nekaterih posegov na srcu, ob pretirani glasbeni aktivnosti pa bi se lahko njegovo zdravstveno stanje drastično poslabšalo: ”Santana obžaluje, da je treba koncerte prestaviti, a njegovo zdravje je vendarle naša glavna skrb. Veseli se, da vas ponovno sreča na odru.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!