Sarah Jessica Parker na letališču pokazala modno kombinacijo, ki je pravi navdih

Magazin 27. Dec 202215:30
Sarah Jessica Parker
Profimedia

Hollywoodska igralka Sarah Jessica Parker že leta velja za pravo modno ikono, za vse pa je kriva kultna serija Seks v mestu.

Sarah Jessica Parker je planetarno slavo dosegla, ko je začela igrati v seriji Seks v mestu, kjer je s prijateljicami postavljala nove modne trende, in le malo je bilo tistih, ki bi se branile njene filmske garderobne omare.

Igralka je bila v seriji obsedena predvsem s prestižnimi trendi čevlji, ki so ji še posebej praznili in sušili denarnico, a si enostavno ni mogla pomagati, da bi se lahko uprla novim in novim parom prelestnih čeveljcev.

Njene modne kombinacije so tako postale kultne, številne so se v času snemanja serije navdihovale pri njej, med modnimi navdušenkami pa serija še dan danes velja za zelo popularno in še vedno je ob gledanju serije mogoče dobiti številne ideje za nove in nove modne podobe.

 Sarah Jessica Parker
Profimedia

V prostem času pa Sarah veliko bolj kot na modo prisega na udobje, rada se udobno obuje in znana je po tem, da daje prednost udobju pred zadnjimi modnimi trendi.

Tako je bilo tudi nedavno, ko so jo paparaci z družino ujeli na newyorškem letališču, kamor je prišla oblečena v kavbojke, udobne škornje in topel plašč.

Za lažje potovanje si je lase spela v čop in tako povsem poenostavila potovalno modno kombinacijo in se prepustila letu in končni destinaciji.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Številni so bili navdušeni nad tem, da je tudi v povsem običajnih kosih videti, kot da je stopila z modne revije, vsekakor pa drži, da je Jessica v prostem času kraljica enostavnih modnih kosov, ki jih zna nositi na tako zelo moden način, da je vsem v navdih.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.