Sarah Jessica Parker pokazala, kako moderno nositi ”dolgočasni” kostim

Magazin 12. Nov 202108:30 0 komentarjev
Sarah Jessica Parker
Profimedia

Hollywoodska igralka Sarah Jessica Parker je v seriji Seks v mestu pokazala številne modne kombinacije, ki še dan danes živijo.

Ameriška igralka Sarah Jessica Parker je v izjemno popularni seriji Seks v mestu naredila pravi vihar na modni sceni, saj je visoke petke postavila na piedestal in po newyorških ulicah paradirala v modnih kombinacijah, ki še dan danes odmevajo.

Vse od takrat velja za modno ikono New Yorka, ki vsake toliko še vedno opozori nase, pred časom so dekleta začela ponovno snemati, paparaci pa so Sarah nedavno ujeli na newyorških ulicah, ko je snemala serijo And Just Like That.

Srajčni kostim, ki nikakor ni dolgočasen

Seveda je največ zanimanja znova požela njena modna kombinacija. Tokrat je pokazala intenzivno moder srajčni kostim, ki ga je dopolnila z zanimivo trendno torbico, celotno podobo pa zaokrožila s čim drugim kot z visokimi petami, ki so že v času snemanja serije Seks v mestu postale njen zaščitni znak.

Dolgočasen pisarniški kostim je predstavila v povsem novi luči, ko je pokazala, da obstaja tudi srajčni kostim, ki je precej bolj razgiban in čisto nič resen.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Verjetno je z zadnjo modno kombinacijo dala marsikomu idejo, kakšne modne kombinacije bi letos lahko nosile v pisarnah, in pokazala, da pisarniška moda nikakor ne bi smela biti dolgočasna. Vsekakor navdih, ki si ga velja zapomniti, če že ne kar posvojiti.

Sarah Jessica Parker
Profimedia

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!