Še en proizvajalec mobilnih telefonov umika polnilce iz embalaže

Magazin 04. Sep 202213:11 1 komentar
Oppo
Profimedia

Potem ko so se za to potezo odločili v Applu in Samsungu, ji bo sledil tudi kitajski proizvajalec mobilnih telefonov Oppo, poroča portal nova.rs.

Med predstavitvijo novih modelov mobilnih telefonov je glavni operativni direktor podjetja dejal, da bo podjetje iz embalaž mobilnih telefonov odstranilo polnilce, a ob tem ni navedel, ali bo novost veljala le za nove modele telefonov.

Čeprav sta se za to potezo že pred časom odločila tudi tehnološka giganta Apple in Samsung, pa so mnogi uporabniki razočarani, da je temu trendu sledil tudi Oppo. Njihovi polnilci so bili eni izmed najhitrejših na tržišču in so prekašali ponudbo konkurence. Uporabniki telefonov Oppo bodo odslej za polnilec prisiljeni odšteti še nekaj več denarja.

Oppo
Profimedia

“Prihodnje leto bomo polnilce odstranili iz embalaže več izdelkov. Imamo tudi načrt za vse stranke, ki se trenutno spopadajo s težavo, kako kupiti polnilec “SuperVOOC”. Načrtujemo namreč odprtje več poslovnih enot, kjer bodo stranke lahko kupile polnilce,” je povedal Billy Zhang, operativni direktor podjetja Oppo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentarji (1)

Prikaži vse komentarje