Se še spomnite zvezdnika uspešne TV-serije? Tako je videti danes (FOTO)

Magazin 21. Jan 202415:22 0 komentarjev
Josh Radnor
Foto: 20TH CENTURY FOX TELEVISION/BAYS THOMAS/PROFIMEDIA

Ameriška humoristična nanizanka Kako sem spoznal vajino mamo je pred televizijske zaslone prikovala tudi slovensko občinstvo. Kako je danes videti igralec Josh Radnor, ki je upodobil protagonista Teda Mosbyja – newyorškega arhitekta, ki večino prostega časa preživi s prijatelji in v iskanju prave ljubezni?

Izjemno uspešna humoristična nanizanka Kako sem spoznal vajino mamo je bila na sporedu od leta 2005 do 2014. V nanizanki so gledalci spremljali življenje newyorškega arhitekta Teda Mosbyja in skupino njegovih najboljših prijateljev, ki so svoje dneve večinoma preživljali v lokalu MacLaren’s Pub in v katerem so doživeli svoje najboljše, pa tudi najbolj nostalgične trenutke. Rdeča nit Mosbyjeve zgodbe je bilo njegovo ljubezensko življenje, o katerem je 25 let pozneje pripovedoval svojima odraščajočima otrokoma – Luku in Penny.

Glavno vlogo v nanizanki je imel ameriški igralec Josh Radnor. Čeprav je še vedno igra v filmih in televizijskih serijah, mu po koncu snemanja nanizanke ni uspelo preseči Mosbyjeve slave. Radnor, ki ima danes 49 let in se med drugim ukvarja z glasbo in meditacijo, si je po koncu snemanja omislil nekoliko drugačen videz, saj ima brado. Pred kratkim se je tudi poročil, novico o tem pa delil na družbenem omrežju Instagram.

Josh Radnor
Ameriški igralec Josh Radnor se je pred kratkim poročil, veselo novico je delil na družbenem omrežju Instagram. (Foto: PROFIMEDIA)

“Pred dvema tednoma sem se v rahlem snežnem metežu poročil. Bil je neverjeten konec tedna, poln snežnih blaženosti,” je med drugim zapisal in se zahvalil svoji ženi. “Ne morem verjeti svoji veliki sreči, da lahko tej izjemni ženski rečem moja žena,” je dodal. Radnor in njegova soproga Jordana Jacobs, sicer klinična psihologinja, sta se poročila 6. januarja.

Par se je spoznal na zvočni meditaciji februarja leta 2022. V preteklosti je za New York Times spregovoril tudi o tem, kako se je počutil, ko jo je prvič zagledal. “To je ona, to je tvoja žena,” si je rekel, poroča Dnevnik.hr.

Josh Radnor
Foto: Josh Radnor/INSTAGRAM

Po podatkih ameriškega Forbesa je igralec samo v zadnji sezoni humoristične nanizanke Kako sem spoznal vajino mamo zaslužil dobrih 9 milijonov evrov in se tako zavihtel na seznam najbolje plačanih televizijskih igralcev v letu 2014.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!