September prinaša nekaj zanimivih pojavov na nebu

Magazin 30. Avg 202211:30 0 komentarjev
ženska, narava, mavrica
Profimedia

Astrologi opozarjajo na te datume v septembru, ko se bodo dogodili zanimivi astrološki pojavi.

September bo pester mesec. Dopusti so se večinoma zaključili, otroci se vračajo v šole, čas bo za ponovni zagon obveznosti. Svoj vpliv na razplet meseca pa bodo imeli tudi planeti.

Večino septembra bomo v obdobju device, ko nas bodo zanimali red, disciplina, čistoča, zdravje, rutina … Proti koncu meseca pa se bomo malo bolj sprostili pod vplivom romantične tehtnice, ki si želi ravnovesja in harmoničnih odnosov.

Velik vpliv na september bo imel retrogradni Merkur, ki bo lahko stvari nekoliko postavil na glavo. Spodbudil nas bo, da še ne načrtujemo preveč novih projektov, temveč se raje osredotočimo na pretekle dogodke.

Preverimo, kateri so pomembni astrološki dogodki tega meseca.

10. september: retrogradni Merkur

V septembru ponovno pozdravimo retrogradni Merkur, tokrat v znamenju tehtnice. Trajal bo do 2. oktobra. To je čas, ko so bolj pogoste zamude, težave z računalniki, mobiteli, kakšna počena guma na cesti ali kaj podobnega. Dogodki, občutki, odnosi ali misli, ki smo jih skrili ali nanje pozabili, pa se lahko vrnejo in nas spodbudijo, da jih predelamo.

10. september: polna luna

10. september bo zares najbolj intenziven dan septembra, saj bo nastopila še polna luna v znamenju rib! Nič ne bo nenavadno, če boste na ta dan nekoliko raztreseni in nestabilni. Morda pa vam bo prav luna pomagala, da poiščete kreativne rešitve in razmišljate zunaj okvirjev. Bodite pozorni tudi na svoje sanje, saj vam v tem času lahko prinesejo pomembna sporočila.

22. september: retrogradni Merkur se poravna s soncem

Včasih so verjeli, da Merkurjeva konjukcija s soncem prinaša skrivnosti, skrite informacije in modrost. Morda boste občutili čustva, ki ste jih potlačili, ali se soočili s situacijami, ki se jim že dolgo izogibate.

22. september: začetek obdobja tehtnice

Začne se novo obdobje, obdobje tehtnice, kar nas vodi k iskanju ravnovesja ter razmišljanju o tem, kako lahko v življenje vnesemo več harmonije. Morda boste v tem času uredili svoje misli, delovali mirneje ter v odnosih delovali boj razumevajoče.

23. september: jesensko enakonočje

Takoj naslednji dan nastopi enakonočje: tu je jesen! Svetloba in tema sta na dan enakonočja v ravnovesju. Izkoristite to priložnost, da vzpostavite ravnovesje tudi v sebi. Čeprav ste morda žalostni, da se svetloba počasi preveša v noč, je tema odlična priložnost za počitek in poglobitev vase. Več teme lahko izkoristimo produktivno, usmerimo energijo v projekte, za katere čutimo, da jih moramo opraviti. Hkrati pa smo hvaležni za svetlobo, ki nam je še vedno dana, ter jo dobro izkoristimo. Jesen je čudovit čas!

25. september: lunin mlaj

Mlaj v znamenju tehtnice vas bo dalje spodbudil k iskanju ravnovesja na vseh področjih življenja. To je odličen čas, da premislite, kako lahko bolje poskrbite zase in v svoj vsakdan vnesete nove zdrave navade. V tem času bo aktiven tudi Jupiter, planet obilja, ki vam pomaga odpreti vrata in vam ponuja nove priložnosti. Če se že dlje ukvarjate s pomembnim projektom, vam bo morda ravno tokratni mlaj prinesel dobre novice na tem področju.

29. september: Venera vstopi v znamenje tehtnice

Mesec se zaključi z vstopom Venere, planeta ljubezni, v znamenje tehtnice, kar bo ustvarilo čudovito, harmonično energijo. Čas je za jesenske radosti v krogu tistih, ki jih imate najraje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!