Sestra Demi Lovato zdaj odkrito o motnjah hranjenja

Magazin 17. Apr 202310:45
Madison de la Garza
Profimedia

Ste vedeli, da ima igralska zvezdnica Demi Lovato mlajšo sestro, ki je prav tako igralka? Ime ji je Madison de la Garza in v otroštvu je zaslovela v seriji Razočarane gospodinje.

Pri zgolj šestih letih je Madison de la Garza igrala v seriji Razočarane gospodinje, ki je imela veliko oboževalcev po vsem svetu. Odigrala je vlogo hčerke Gabrielle Solis, ki jo je v seriji upodobila zvezdnica Eva Longoria. Madison je upodobila lik Juanite Solis.

Mlada igralka, ki zdaj šteje 21 let, je nedavno v pogovoru z Elizabeth Vargas za njen podkast Heart of the Matter razkrila, kakšne izkušnje ji je prineslo sodelovanje v priljubljeni seriji, poroča spletni portal Hollywood Reporter. Med drugim je povedala, da je pri zgolj sedmih letih začela stradati, razlog za to pa so bili odzivi gledalcev na račun njenega videza. Pravi, da je bilo vse skupaj šokantno. Številni so ji namreč pisali in sporočali, da so zaskrbljeni zanjo. “Verjamem, da to preprosto ni bilo res. Šlo je za prikrito obsojanje šestletnice,” je poudarila.

Profimedia

Kot je razkrila, je v otroštvu skrivoma obiskovala spletne strani, čeprav so ji starši omejevali čas, ki ga je lahko preživela na spletu. Brala je komentarje, ti pa so vplivali na njeno duševno zdravje. “Privedli so do razvoja motnje hranjenja v zelo mladih letih. Veliko časa sem namenila branju spletnih komentarjev, večinoma so bili res grozni. Zdelo se je, kot da bi si želeli, da umrem zaradi svojega videza. To se je dogajalo, ko sem imela 6, 7, 8 let,” pravi zdaj. Hkrati njena družina ni vedela, kaj se dekletcu dogaja in da je začela stradati. “Mame ne krivim, ničesar ni vedela. Bilo bi nemogoče, da bi mi preprečila, da bi to skrivoma videla. Po spletu sem brskala v šoli, starši pač niso mogli vedeti, kaj počnem.”

Njeni soigralci in drugi sodelujoči iz serije Razočarana gospodinja z njo niso govorili o zlobnih in posledično škodljivih komentarjih. Pogosto so jo pohvalili, tudi osebje, ki je skrbelo za garderobo igralcev, se je potrudilo, da se je Madison počutila udobno v svojih oblačilih in svoji koži. Pravi, da je to nekaj, kar je res cenila. S soigralko Evo Longorio prav tako nista govorili o zlobnih komentarjih. “Nikoli se nisva eksplicitno pogovarjali o tem, a sama se je zelo potrudila, da sem se počutila lepo in imela občutek, da sem nekaj posebnega,” je še dejala.

Eva Longoria
Profimedia

Mlada igralka doslej še ni govorila o tem, da je imela težave z motnjami hranjenja. “Zdaj se zdravim že dve leti, dobro mi gre. Zavedam pa se, da bom s tem živela za vedno in da nikoli ne bo povsem rešeno.” Svojo zgodbo je razkrila zato, ker upa, da bo pomagala drugim otrokom pri zaščiti pred posledicami spletnega nadlegovanja. “Mislim, da je pomembno, da ljudje vedo, kako hudo je lahko spletno nadlegovanje in da se nekaj nepojmljivega pravzaprav dogaja še danes. Pomembno je, da se ljudje zavedajo tega, tako da bodo lahko pozorni in bodo zaščitili novo generacijo otrok.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.