Sestra Jaka Gyllenhaala s hčerko na pariškem tednu mode

Magazin 03. Okt 202214:15
Maggie Gyllenhaal, Ramona Sarsgaard
Profimedia

Maggie Gyllenhaal se je udeležila revije Dior na pariškem tednu mode s hčerko Ramono, ki je zelo podobna očetu, igralcu Petru Sarsgaardu.

Maggie Gyllenhaal (44) in njena hčerka Ramona (15) sta na pariškem tednu mode sedeli v prvi vrsti na reviji modne kreatorke Marie Grazie Chiuri za hišo Dior. Predstavila je kolekcijo pomlad-poletje 2023, ki jo je posvetila Katarini Medičejski. Prva vrsta je bila rezervirana za številne zvezdnice. Med njimi je bila tudi igralka in režiserka Maggie, starejša sestra bolj slavnega igralca Jaka Gyllenhaala (41). Z njo je bila najstniška hči Ramona, oblečena v karirasto obleko z gumbi in dvobarvne mokasine Christiana Diorja. Tudi sicer je Maggie zelo navdušena nad modno hišo Dior in rada obleče njihove kreacije.

Ramona Sarsgaard, Peter Sarsgaard
Profimedia – Ramona Sarsgaard in Peter Sarsgaard

Maggie Gyllenhaal, ki je širši javnosti postala znana s filmoma Donnie Darko Richarda Kellyja (2001) in Tajnica Stevena Shainberga (2002), ohranja zasebno življenje skrito, kolikor je to le mogoče. Od leta 2002 je v zvezi z ameriškim igralcem Petrom Sarsgaardom (51). Leta 2006 sta postala starša deklici Ramoni in leta 2012 še deklici Glorii Ray. Maggie in hčerki sta zelo povezani tudi z bratom in stricem Jakom Gyllenhaalom, ki je na nečakinji izjemno navezan.

Jake Gyllenhaal, Maggie Gyllenhaal
Profimedia – Jake Gyllenhaal s sestro Maggie

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.