Severina zavrnila Dodikovo TV, srbski tabloidi takoj krenili v napad

Magazin 07. Okt 202113:11 > 13:32 0 komentarjev
Severina
Profimedia

Hrvaška pevka Severina je zavrnila sodelovanje s televizijo, v kateri ima lastniški delež sin Milorada Dodika. Niti posredno ne želi biti povezana z Dodikom, saj ta med drugim ne priznava genocida v Srebrenici. Srbski tabloidi so že začeli pozivati, da bi Severini morali preprečiti vstop v Srbijo.

Pred mesecem dni je na dan prišla informacija, da je televizija Una v solastništvu Igorja Dodika, sina Milorada Dodika, zato so jo v javnosti poimenovali “Dodikova televizija”. Hrvaška pevka Severina Vučković bi morala na tej televizij imeti svojo oddajo, a si je zdaj premislila.

“Do zdaj se nisem oglašala na to temo in moje ime je bilo omenjeno v številnih člankih, ne da bi kdo preveril, ali je informacija pravilna. Dejstvo je, da sem se dolgo pogajala, imeli smo zelo prijetna delovna srečanja in res smo se dogovorili, da bom vodila oddajo, začeli smo celo izbirati ekipo. Potem pa so se v medijih pojavile informacije, da gre za “Dodikovo televizijo”, in nenadoma se je ob njegovem začelo pojavljati tudi moje ime. Na koncu sem ugotovila, da gre res za partnerstvo z družino Dodik. Ne želim sodelovati v projektu, povezanem z osebo, ki na najhujši način žali ženske in ne priznava, da se je v Srebrenici zgodil genocid,” je sporočila Severina.

Protiudarec srbskih tabloidov: Prepovejte ji vstop v Srbijo!

Srbski tabloidi so danes na naslovnicah tiskanih izdaj in tudi na spletnih portalih začeli pozivati, da Severini oblasti prepovejo vstop v državo. “Severina v kampanji proti Srbom” je bil prav tako eden od tabloidnih naslovov. Očitajo ji, da v Srbiji na veliko služi, a se je vseeno pridružila tistim, ki poskušajo srbski narod prikazati v negativni luči.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!