Shailene Woodley in Aaron Rodgers sta se znova razšla

Magazin 30. Apr 202207:30
Shailene Woodley
Profimedia

Zvezdnica serije Velike male laži Shailene Woodley in igralec ameriškega nogometa Aaron Rodgers sta se znova razšla. Tokrat, kot je videti, dokončno.

30-letna igralka in 38-letni zvezdnik NLF-ja sta se spoznala leta 2020, julija istega leta sta se začela videvati, kmalu je sledila zaroka. To sta februarja prekinila, ko sta se prvič razšla.

Shailene je menila, da se vse dogaja pod Aaronovimi pogoji, kar je ni osrečevalo,” je neimenovani vir povedal za ameriški People.

“Sta zelo različni osebi z uspešnima karierama. Obstajale so ovire, ki jih nista uspela premagati. Ostala bosta prijatelja, med njima ni nikakršne drame. Enostavno jima ne gre,” je še nadaljeval.

Ko sta se razšla, je Rodgers upal, da mu bo Shailene dala še eno priložnost. “Oba sta imela natrpane urnike, nista se mogla osredotočiti na svoj odnos. Zdaj je sezona ameriškega nogometa končana in želi poskusiti znova. Meni, da je Shailene zelo posebna,” je za People razkril njegov prijatelj.

Svoji ljubezni sta res dala novo priložnost, vendar idila ni trajala dolgo.

Shailene Woodley
Profimedia

Igralka je po vnovičnem razhodu na Instagramu razmišljala o občutkih. Delila je citat o izgubi avtorja Martina Prechtela: “Žalost, izražena na glas za nekom, ki smo ga izgubili, tudi državo ali domom, ki smo ga izgubili, je sama po sebi največja pohvala, ki bi jim jo lahko dali. Žalost je pohvala, ker je naraven način, da ljubezen spoštuje tisto, kar pogreša.”

“Če vidimo žalost na ta način, nam pomaga spoštovati to, kar doživljamo, namesto da bi bili zatopljeni v sram in malodušje poleg bolečine, ki jo že čutimo,” se nadaljuje v objavi.

Igralka je bila sicer skrivnostna glede razmerja z Rodgersom. V oddaji The Tonight Show Jimmya Fallona je povedala le, da si ni nikoli predstavljala, da se bo zaljubila v nekoga, ki denar služi z metanjem žoge.

Aaron Rodgers
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.