Shakira in Gerard Pique vsak po svoji poti, ljubica razkrila podrobnost

Magazin 06. Jun 202209:12 > 10:30 0 komentarjev
Shakira
Profimedia

Kolumbijska glasbena zvezdnica Shakira je potrdila govorice, da sta se s španskim nogometnim zvezdnikom Gerardom Piquejem po 12 letih razšla. Suzy Cortez, ki naj bi bila kriva za njun razhod, pa je medijem že razkrila tudi podrobnost njunega razmerja.

V zadnjih dneh so španske medije preplavile novice, da se je ljubezenska pravljica med zvezdnikoma končala. Nogometaš Barcelone naj bi že zapustil družinski dom, živi pa še naprej v katalonski prestolnici, kjer ima stanovanje.

Nekateri mediji so tudi navajali, naj bi bilo za razpad zveze krivo nogometaševo razmerje z drugo žensko. Pique naj bi bil večkrat nezvest, tokrat pa naj bi ga Shakira ujela z drugo žensko. Nekdanja partnerja sta novico tudi uradno potrdila, zdaj pa je še ljubica Suzy Cortez španskim medijem razkrila, da je ona glavni razlog za njun razhod, ker naj bi jo Shakira našla v postelji s Piquejem. “On mi je poslal neposredno sporočilo. Shakira si tega ni zaslužila. Spraševal je, kdaj se bom vrnila iz Brazilije v Evropo,” je med drugim povedala za medij El Diario NY.

Zvezdnika sta v skupni izjavi zapisala, da z žalostjo potrjujeta, da se njune poti ločujejo. Dodala sta: “Za dobrobit najinih sinov, ki sta najina največja prioriteta, vas prosiva, da spoštujete našo zasebnost. Hvala za razumevanje.”

Shakira
Profimedia

45-letna Shakira se je z deset let mlajšim nogometašem spoznala leta 2010 v Južni Afriki, ko je pevka na svetovnem prvenstvu promovirala himno SP-ja Waka Waka (This Time For Africa), nogometaš pa je branil barve svoje domovine Španije. Ljubezenske iskrice so med zvezdnikoma nemudoma preskočile, veljala pa sta za resnično zgleden par.

V 12 let trajajoči zvezi sta se jima rodila dva sinova – devetletni Milan in sedemletni Sasha.

Shakira
Profimedia

V ločeni izjavi so pevkini predstavniki zanikali, da je Shakira zaradi razhoda utrpela napad tesnobe in da je bila zato hospitalizirana. Paparaci so jo res opazili v bolnišnici, a razlog za obisk te tiči drugje. “Moj oče je na žalost hudo padel, z reševalnim vozilom sem ga pospremila v bolnišnico, kjer zdaj okreva,” je zapisano v izjavi. 

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!