Shakira se seli v Miami, Pique svoje novo dekle presenetil za 24. rojstni dan

Magazin 28. Apr 202316:51 0 komentarjev
gerard pique
Instagram Gerard Piquet

Shakira se morda seli v Miami, a to ni pokvarilo razpoloženja njenemu nekdanjemu možu Gerardu Piqueju.

Nekdaj sanjski zvezdniški par, danes sovražna ločenca. Pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique sta umazano perilo brez zadržkov prala v javnosti, sedaj pa oba začenjata novo poglavje v življenju. Glasbenica je naznanila, da se s sinovoma iz Barcelone seli v Miami, kjer je že pred časom kupila nekaj razkošnih nepremičnin.

“Preselila sem se v Barcelono, da bi svojima otrokoma zagotovila stabilnost, takšno, kot jo zdaj iščemo na drugem koncu sveta poleg družine, prijateljev in morja,” je zapisala na Instagramu ob fotografiji španskega mesta in zaključila: “Danes začenjamo novo poglavje v iskanju sreče. Hvala vsem, ki ste deskali ob mojih valovih v Barceloni, mestu, kjer sem se naučila, da je prijateljstvo zagotovo daljše od ljubezni.”

Vila v Miami Beachu

Leta 2001 je Shakira investirala v 2.700 kvadratnih metrov veliko vilo na otoku La Gorce, a jo je že leta 2005 prodala za 1,5 milijona ameriških dolarjev. Pred dvema desetletjema je kupila tudi 8.000 kvadratnih metrov veliko vilo v Miami Beachu, ki jo je že večkrat neuspešno želela prodati, a za zdaj se zdi, da se bo s sinovoma udobno namestila kar tam.

Njen nekdanji mož pa si medtem ne beli glave z nepremičninami. Po tem, ko so se pojavile špekulacije o tem, da je svojo nekdanjo soprogo varal, kar je privedlo do ločitve, v javnosti ne skriva več nove spremljevalke, ki je neprimerljivo mlajša od Shakire. Študentka Clara Chia Marti je pred dnevi praznovala 24. rojstni dan, njen novi fant pa jo je ob tej priložnost razvajal z razkošnim potovanjem v ZAE.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!