Shakiri sta po razhodu s Piquejem na prvem mestu otroka

Magazin 26. Sep 202208:30
Shakira
Profimedia

Po razhodu z nogometašem Gerardom Piquejem se je pevka osredotočila na njuna otroka, 9-letnega Milana in 7-letnega Sasho.

V začetku poletja se je razvedelo, da se pevka Shakira in njen izbranec Pique po 11 letih razhajata. Vzrok za to naj bi bila nogometaševa nezvestoba. Pred kratkim je pevka spregovorila o razmerah, v katerih se je znašla, in poudarila, da predvsem hoče zaščititi njuna otroka.

Shakira bo oktobra namreč krasila naslovnico revije Elle, za katero je dala intervju. Med drugim je povedala, da še vedno težko govori o razhodu, ker se sooča z njegovimi posledicami. Vse skupaj ji dodatno otežujejo fotografi – ti namreč nenehno čakajo pred njeno hišo. “Ni kraja, kjer bi se lahko z otrokoma skrila pred njimi, razen naše hiše. Ne moremo skozi park, kot to počnejo navadne družine, ne moremo na sladoled, povsod so nam fotografi za petami,” pravi pevka.

V Barceloni ji trenutno ni lepo

Poudarila je, da bo naredila vse za zaščito otrok, in dejala, da je to njena življenjska prioriteta. A Barcelona, kjer živijo, je zdaj zanje kraj, kjer se ne počutijo varno pred paparaci. Pravi, da si otroka zaslužita normalno življenje, a to je zdaj tam težko, saj vsi razpravljajo o njihovem življenju. Dodala je, da veliko stvari, o katerih se govori, ni resničnih.

S Piquejem si delita skrbništvo nad otrokoma in Shakira verjame, da bosta našla pravi način, da jima zagotovita lepo prihodnost. Veliko pa bi ji pomenilo to, da bi v tem času lahko imeli nekaj svoje zasebnosti. Poleg tega je zanjo, ki verjame v družinske vrednote, razhod ena od najtežjih stvari v življenju. Svojo kariero je za nekaj časa podredila družini – preselila se je v Španijo, da je Piqueja podpirala pri njegovi nogometni poti. Poudarila je, da sta zaradi tega otroka imela mamo, ki je bila prisotna, ter da so zato zdaj izjemno povezani.

Pique je zagrozil s tožbami

Od takrat, ko sta se razšla, so paparaci nenehno za petami tudi nogometašu, saj se trudijo ujeti trenutke, ko je v družbi Clare Chie, 23-letne študentke. Prav zveza z njo naj bi bila vzrok za razhod s Shakiro. Napovedal je, da bo vložil tožbe proti tistim, ki kršijo pravice njegovih otrok. Njegovi odvetniki so sporočili, da so se od njunega razhoda pojavile številne nepreverjene informacije o nogometašu, njegovi družini in zasebnem življenju. Taka poročila in fotografije pa škodijo njegovi časti in predstavljajo resen udarec za pravice njegovih otrok, katerih varnost in zaščita sta mu na prvem mestu, so sporočili njegovi odvetniki. Nenehno zasledovanje paparacev ga je prisililo v spremembo dnevne rutine, da bi zaščitil svoje najbližje.

Njegovi odvetniki še poudarjajo, da je Pique vedno spoštoval delovanje medijev, a v zadnjem času je prišlo do vpletanj, ki prehajajo meje zakonitega, zato je bil prisiljen sprožiti postopke proti tistim, ki spreminjajo njegovo družinsko življenje in kršijo pravice otrok. Njegov edini cilj je, da otrokoma zagotovi dobrobit in jima povrne pravico do zasebnosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.