Šik pokrivalo, ki ga to jesen obožujejo (tudi) zvezdnice

Magazin 01. Okt 202215:00
Baretka
Foto: Profimedia

Prihajajo hladnejši dnevi, ko bo tudi na glavi že prijalo kaj toplega, da se malo ogrejemo. Zvezdnice pa imajo jeseni najraje modne baretke, ki so videti nadvse šik.

Težko je verjeti, da se poletje že počasi poslavlja in da prihaja tisti čas v letu, ko bo treba v garderobni omari poiskati toplejše kose, ki nas bodo greli v teh mrzlih dneh.

Med zvezdnicami je jeseni priljubljen predvsem en kos pokrivala, ki ga obožujejo številne in se jim z njim uspe pogreti, morda pa imate baretko tudi vi že v svoji omar.

Pevka in igralka Jennifer Lopez ima v svoji zbirki lepo število baretk, obožuje pa tako usnjene kakor tiste iz blaga. Številnim je bila še posebej všeč njena bela baretka, ki je primerna za številne priložnosti in jo je precej enostavno kombinirati s preostalimi modnimi kosi.

Jennifer Lopez
Profimedia

Tudi pevka Lady Gaga obožuje to pokrivalo, svojo črno baretko je okrasila s prelepo broško in jo tako naredila še bolj imenitno.

Lady Gaga
Profimedia

Baretko je svoj čas rada nosila tudi igralka Uma Thurman, ki se je po ulicah New Yorka rada sprehodila s klasično rdečo, s katero vsekakor ni ostala neopažena.

Uma Thurman
Profimedia

Baretke pa so izjemno priljubljeno pokrivalo legendarne pevke in igralke Barbre Streisand, ki jih ima v svoji omari verjetno kar nešteto.

Barbra Streisand
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.