Simon Cowell je bil pred rojstvom sina obseden z delom

Magazin 04. Nov 202210:15
Simon Cowell
Profimedia

Simon Cowell, zvezdnik šovov Britain’s Got Talent, American Idol in X Factor, je povedal, da je očetovstvo spremenilo njegove delovne navade.

63-letni glasbeni mogotec je za The Sun povedal, da mu je osemletni sin Eric spremenil življenje. “Odkar je Eric tu, ne delam več ponoči. Če ne bi prišel, bog ve, kaj bi se zgodilo. Pred Ericom je bilo moje življenje 99 odstotkov delo. Bil sem obseden s tem.”

Britanec je na vrhuncu kariere redno delal do 4. ali 6. ure, včasih tudi do 8. ure. Bil je izgorel in nesrečen.

Prevzel ga je boj za gledanost med šovom X Factor in konkurenčnim šovom Strictly Come Dancing. Ko je gledanost padla, je rekel, da si “puli lase”, a se je to spremenilo, ko je njegov sin začel opažati njegove navade. “Ko je bil star približno dve leti, me je vprašal: ‘Kaj počneš v postelji ob dveh popoldne?'”

Simon Cowell
Profimedia

Medijski mogotec, znan po osornih in včasih krutih komentarjih kot sodnik v prej omenjenih oddajah, je dejal, da se je od Ericovega rojstva spremenil tudi njegov pogled na konstruktivno kritiko. “Zamisel, da bi ga ustrahovali? S tem se nisem mogel soočiti,” je dejal in dodal, da zdaj bolj stremi k skrbnemu ravnanju s tekmovalci. 

Cowell z Ericom skupaj ustvarja serijo otroških knjig o čarobnih in nenavadnih bitjih z naslovom Wishfits.

Cowell je sina, ki ga ima z zaročenko Lauren Silverman, poimenoval po svojem pokojnem očetu, s katerim sta si bila zelo blizu. “Potem ko izgubiš mamo in očeta, nekako misliš, da ne boš nikoli več čutil te ljubezni. Potem dobiš otroke, in čeprav si nikoli nisem mislil, da se bom tako počutil, to presega ljubezen do staršev. Skoraj boli, kako zelo jih imaš rad.”

Cowell in Silverman skupaj vzgajata še Laureninega sina iz prvega zakona – Adama.

Simon Cowell
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.