Simpatičen posnetek Brucea Willisa

Magazin 27. Jul 202213:00
Bruce Willis
Profimedia

Žena igralca Brucea Willisa je delila simpatičen posnetek, na katerem zvezdnik živahno miga skupaj s hčerko Mabel.

Pred meseci je družina igralca Brusa Willisa javnost obvestila o zvezdnikovi diagnozi afaziji, motnji oziroma izgubi sposobnosti govora, zaradi česar se je Willis moral posloviti od igralskega sveta. Pred dnevi je njegova soproga Emma Heming Willis delila simpatičen video, na katerem igralec živahno miga z boki, k temu pa ga še dodatno spodbuja njuna najstarejša hči Mabel. Ob glasbeni podlagi “About Damn Time” glasbenice Lizzo namreč desetletnica veselo miga z boki, Willis pa skuša na vsak način posnemati njene gibe. 67-letnik je s tem poskrbel za vrsto smeha svojih najbližjih, soproga pa je posnetek poslala v svet, da nasmeje še koga drugega.

Afazija vpliva na igralčeve kognitivne sposobnosti, družina pa je ob razkritju igralčevega stanja sporočila, da gre čez zelo zahtevno življenjsko preizkušnjo. Pod sporočilo se je podpisala tako Willisova sedanja žena Emma kot tudi nekdanja soproga Demi Moore in njegovih pet otrok, Rumor, Scout, Tallulah, Mabel in Evelyn.

“Nikomur ni prineslo nič dobrega”

Emma Heming Willis je tudi odprto spregovorila o bitki, ki jo njena družina bije. “Potrebe družine sem postavila pred svoje lastne, zaradi česar pa se ne počutim nič kaj herojsko. Breme skrbi za moje bližnje je namreč močno vplivalo na moje duševno zdravje in celotno fizično zdravje. Nikomur ni prineslo nič dobrega,” je povedala 44-letnica za The Bump. Ob tem je dodala, da se sedaj trudi skrbeti tudi zase in za svoje potrebe, obenem pa neguje tudi svojo vez s soprogom. Tako je pred dnevi objavila tudi fotografijo igralca na nebotičniku Nakatomi Plaza, kjer so pred 34 leti posneli film Umri pokončno.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.