Sin Brada Pitta: “Je kreten svetovnega kova. Življenja nam je spremenil v pekel”

Magazin 06. Dec 202320:15 1 komentar
Angelina Jolie, Pax Jolie Pitt
Foto: Profimedia

Da je bila ločitev zvezdniškega para Angeline Jolie in Brada Pitta zelo zoprna, boleča in sovražna, razkriva izjava njunega sina Paxa.

Sin Brada Pitta in Angeline Jolie, 19-letni Pax, je v objavi na Instagramu za očetovski dan svojega očeta označil za “kretena svetovnega kova, zaradi katerega se njegovi štirje najmlajši otroci tresejo od strahu”, razkriva Daily Mail. “Življenja mojih najdražjih si spremenil v pekel,” je zapisal.

“Sebi in svetu lahko govoriš, kar hočeš, a resnica bo nekega dne prišla na dan,” je dodal in sarkastično zaključil: “Vse lepo za očetovski dan, ti prekleto, grozno človeško bitje.” te besede je Pax svojemu očetu namenil na svojem zasebnem Instagram računu, ko je bil star 16 let.

Angelina Jolie je leta 2007 Paxa posvojila iz sirotišnice v Vietnamu. Bil je star tri leta, biološka mama, odvisnica od heroina, pa se mu je odrekla, ko je bil še novorojenček. Brad ga je uradno posvojil naslednje leto.

Hčerka se je javno odrekla Bradovemu priimku

Zanimivo je, da se je Paxova sestra Zahara javno odrekla očetovemu priimku. 18-letna študentka na Univerzi Spelman v Atlanti se je pred kratkim pridružila prvemu temnopoltemu sestrstvu v zgodovini – Alpha Kappa Alpha.

Po družbenih omrežjih se zdaj širijo posnetki z iniciacije, številne oboževalce pa je Zaharin javni nastop presenetil. Med slavjem se je namreč postavila pred večjo skupino ljudi in glasno rekla: “Ime mi je Zahara Marley Jolie”, s tem pa je razkrila, da se je odrekla očetovemu priimku.

View this post on Instagram

A post shared by ESSENCE (@essence)

Mnogi menijo, da je Zahara prekinila stike z očetom zaradi svojih bratov Maddoxa in Paxa, s katerima Pitt že več let nima stikov. Domnevno naj bi Jolie vložila zahtevo za ločitev zaradi igralčevega obračuna z Maddoxom na zasebnem letalu, ki je takrat hotel braniti svojo mamo.

Konflikt glede skrbništva nad otroki še vedno traja

Nekdanjima zakoncema se še ni uspelo dogovoriti o skrbništvu otrok. Tuji mediji pišejo, da se prepirata, kdo bo vzgajal dva najmlajša otroka, Vivienne in Knoxa (14).

Najstarejši trije, Maddox, Pax in Zahara, so zdaj polnoletni, zato bitka za skrbništvo zanje ne velja.

Spomnimo, Angelina Jolie je proti Bradu Pittu vložila protitožbo, v kateri je podala hude obtožbe. Izpostavila je dogodek, ki ga je opisala kot zlorabo na zasebnem letalu leta 2016.

“Ko je eden od otrok verbalno branil Jolie, je Pitt planil na lastnega otroka, Jolie pa ga je zgrabila od zadaj, da bi ga ustavila. Da bi jo spravil s hrbta, se je Pitt vrgel nazaj na sedeže letala, Jolie pa poškodoval hrbet,” je zapisano v dokumentih, predloženih sodišču.

Angelina Jolie, Brad Pitt
Foto: PROFIMEDIA

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje