Sin Davida in Victorie Beckham in njegovo dekle končala zvezo

Magazin 14. Jul 202207:00 0 komentarjev
Romeo Beckham, Mia Regen
Profimedia

Medtem ko se njegova starša mudita na počitnicah na Hrvaškem, se je Romeo Beckham razšel s svojim dekletom, manekenko Mio Regan.

Kot poroča Daily Mail, sta sin nekdanjega nogometaša Davida Beckhama in Victorie Beckham, Romeo ter njegovo dekle Mia Regan, prekinila triletno zvezo, saj nista mogla ohranjati zveze na daljavo. Romeo je v začetku tega tedna izbrisal fotografije na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram, na katerih je bil v družbi Mie, s tem pa je neprijetno presenetil svoje oboževalce. Mijina zadnja objava z Romeom je stara nekaj več kot dva meseca.

Viri pravijo, da se je mladi parček razšel zaradi pritiska javnosti in različnih delovnih obveznosti. Romeo večino časa preživi v ZDA, kjer gradi nogometno kariero, medtem ko Mia prebiva v Londonu. “V bistvu je zveza na daljavo terjala svojo ceno. Romeo in Mia sta prisrčni mladi osebi, zelo se imata rada, tudi Romeovi družini je Mia pri srcu,” je vir dejal za Daily Mail.

Romeo je zelo osredotočen na svojo nogometno kariero, tako da zaradi tega živi v Miamiju, Mia pa medtem sledi svoji poti – je manekenka in vplivnica.

Romeo Beckham
Profimedia

Do prekinitve njune zveze je prišlo le nekaj tednov po tem, ko so se v javnosti razširile govorice, da tudi onadva načrtujeta poroko. O skupni prihodnosti naj bi se začela pogovarjati po poroki Romeovega brata Brooklyna z njegovo srčno izbranko Nicolo Peltz, a zdaj je vsega konec.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!