Sin Johnnyja Deppa ne mara pozornosti javnosti in medijev

Magazin 30. Maj 202215:30 0 komentarjev
Jack Depp
Profimedia

Jack Depp, sin Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis, je aprila dopolnil 20 let, a čeprav je zelo podoben svojemu zvezdniškemu očetu, se medijem, pozornosti in fotografijam na veliko izogiba. Posebno zdaj, ko v ZDA poteka že prav smešen dvoboj med Jackovim očetom in nekdanjo mačeho Amber Heard, se je fant popolnoma ''potuhnil''.

Tako mladi Jack Depp, ki je najboljši prijatelj svoje sestre Lily Rose, ki je veliko bolj na očeh javnosti, nima niti enega profila na družbenih omrežjih, no, vsaj pod svojim imenom ne. Mladi Depp je nadarjen umetnik, velik talent za risanje in glasbo, a nima nikakršne želje po izpostavljanju. Danes 58-letni Johnny Depp je ob rojstvu svojih dveh otrok z Vanesso – Lily-Rose in Jacka – izjavil, da sta mu šele otroka dala trdne temelje v življenju in da ga ti temelji zdaj vodijo: ”Čeprav očetovstvo ni bilo načrtovano, je bila to usoda.”

Jack Depp
Profimedia

Fotografom redko uspe v objektiv ujeti Jacka Deppa, na javnih prireditvah se nikoli ne pojavlja v družbi slavnih staršev, povsem neopazno živi in študira v Parizu. Njegova 23-letna sestra Lily-Rose pa se je zelo resno podala po poti svojih staršev, saj je uspešna tako na manekenskih pistah kot v igralskih vodah. Svojo igralsko kariero je začela z majhno vlogo v Tusku, nato pa je igrala v periodični drami The Dancer, v kateri je igrala Isadoro Duncan, Planetarium in The King.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.