Sin Jona Bon Jovija v vlogi modela, zanima ga tudi glasba

Magazin 15. Maj 202213:30 0 komentarjev
Jon Bon Jovi
Profimedia

Znameniti pevec in frontman skupine Bon Jovi ima štiri otroke, ki jih je dobil v zakonu s svojo srednješolsko ljubeznijo, Dorotheo Hurley.

Njun 33 let dolg zakon je še vedno trden, kot je bil nekoč. Dorothea in Jon sta na vse svoje otroke res ponosna. Imata hčerko Stephanie Rose, ki bo kmalu dopolnila 29 let, sina Jesseja Jamesa Louisa, starega 27 let, 20-letnega Jacoba Hurleyja ter najmlajšega, 18-letnega Romea Jona. Pred časom je Jon dejal, da je po njegovem mnenju ključ uspeha njune ljubezni ta, da sta odraščala skupaj in v istem okolju, tako da sta se vedno uspešno upirala skušnjavam, ki jih prinaša zvezdniški način življenja.

Večkrat je poudaril, da je soprogi izjemno hvaležen, da ji je uspelo otrokom zagotavljati normalen način življenja, daleč od žarometov in vedno radovednih oči javnosti. Razen sina Jacoba, ki je pred kratkim dopolnil 20 let, se preostali otroci ne izpostavljajo. Sam pogosto objavi kakšen prizor na Instagramu, številni oboževalci pa ugotavljajo, da je zelo podoben svojemu očetu Jonu.

Sicer se je Jacob že preizkusil v manekenskih vodah, zanima ga tudi glasba. Je zelo marljiv študent, saj obiskuje univerzo Syracuse.

Ima tudi dekle, je v zvezi z mlado igralko Millie Bobby Brown. Svetovni mediji se tudi zaradi podobnosti s slavnim očetom zanimajo zanj, a se sam – tako pravijo tisti, ki ga dobro poznajo – raje drži v ozadju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.