Sinova Matthewa McConaugheyja sta že zdaj podobna svojemu očetu

Magazin 03. Mar 202313:30
Matthew McConaughey
Profimedia

Igralec Matthew McConaughey rad pove, da mu družina pomeni največ v življenju, zato vsi skupaj živijo v mestu Austin v Teksasu, saj si želijo predvsem mirnega, običajnega življenja. Sicer zvezdnik redko objavi fotografije otrok, a pred kratkim je naredil izjemo in objavil družinsko frizersko akcijo.

Žena zvezdnika filma Kako se znebiti fanta v 10 dneh, Camila Alves McConaughey, je pred kratkim pokazala moževe frizerske sposobnosti, ko je zgrabil škarje in njunemu najmlajšemu sinu Livingstonu, 10, urejal pričesko.

Kot je razvidno iz fotografije, ki je bila na Instagramu objavljena 26. februarja, je Matthew vseeno boljši igralec kot brivec, saj je bil deček precej napet na stolu, pa tudi njegovi lasje so videti postriženi precej neenakomerno. Camila, ki ima z oskarjevcem še sina Levija, 14, in hčerko Vido, 13, je pod objavo napisala: “Potem se je zgodilo to …”

No, rezultata očitno ne bomo dočakali, saj je mlada stranka očitno pobegnila s stola. Tudi sledilci na Instagramu so se zabavali, eden je zapisal: “Zakaj, o, zakaj – Matthew ima veliko talentov – vendar mislim, da striženje ni eden izmed njih.” Medtem je drugi dodal: “Oh neeeeeeee! Ne grozljive ”očetovske pričeske”!!!!” Medtem ko so Matthewovi otroci morda v nevarnosti zaradi vprašljive očetove frizerske kariere, pa imajo tudi nekaj nepozabnih trenutkov v svojem otroštvu. Prejšnji mesec je Camila delila utrinek na Vidinem 13. rojstnem dnevu – na katerem je bil prisoten družinski dolgoletni prijatelj zvezde, Woody Harrelson.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.