Sinu je prvič zamenjala plenico, ko je bil star en mesec (VIDEO)

Magazin 06. Dec 202313:19 1 komentar
Paris Hilton
Foto: Profimedia

Potem ko je zvezdnica resničnostnega šova presenetila z objavo, da je manj kot leto dni po rojstvu sina Phoenixa dobila še hčerko London, zdaj znova dviguje prah.

Prejšnji teden je Paris Hilton (42) oboževalce presenetila z objavo, da je manj kot leto dni po rojstvu sina Phoenixa dobila hčerko po imenu London. Z možem Carterjem Reumom (42) sta se dečka in deklice razveselila s pomočjo nadomestne matere.

Zvezdnica v resničnostnem šovu Zaljubljena Paris oboževalcem ponuja vpogled v svoje materinstvo. V enem posnetku iz serije, ki je pred kratkim začel krožiti po TikToku, Paris pokaže, kako sinu prvič zamenja pleničko – in prizna, da jo je tega “strah”. V prizoru sinu reče:

“Rekla sem, da tega ne bom počela na svoj rojstni dan, ampak zate bom.” Paris ima rojstni dan 17. februarja, en mesec po Phoenixovem rojstvu. Paris se pridruži sestra Nicky, ki ne more skriti šoka, ko sestro vpraša: “Tega še nikoli nisi počela!?”

“Ne,” potrdi Paris. Nicky in še ena ženska, ki je verjetno Phoenixova varuška, pa nato pristopita, da pokažeta Paris, kaj naj naredi. V nekem trenutku ekipa vpraša varuško, katera je sprednja in katera zadnja stran plenice, Nicky pa tudi večkrat reče Paris, naj bo “nežna”.

“To je tako žalostno”

Posnetek so delili na TikTok z napisom: “Ali se Paris prvič po enem mesecu uči, kako sinu zamenjati plenico?” Videoposnetek je v le nekaj dneh zbral več kot dva milijona ogledov, razdelek s komentarji pa je bil preplavljen z odzivi ljudi na Parisino materinstvo.

Ne želim obsojati, ampak resno; Vau, rad imam Paris, ampak to je tako žalostno. Nima časa, da bi se zbližala z otrokom; Toliko nepovezanosti med mamo in dojenčkom … Res žalostno; Bogataši nimajo povezave z realnostjo je samo nekaj od številnih komentarjev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje