Skrivnost večne mladosti Jareda Leta ostaja skrivnost

Magazin 25. Mar 202209:45 0 komentarjev
Jared Leto
Profimedia

50-letni igralec in glasbenik Jared Leto se je v skoraj treh desetletjih, odkar je zaslovel kot Jordan Catalano v seriji To trapasto življenje, komaj kaj postaral: še vedno je znan po deškem videzu.

A dobitnik oskarja za najboljšo stransko vlogo v Klubu zdravja Dallas ne želi razkriti, kaj je skrivnost njegove gladke kože, v še svežem intervjuju za Men’s Health je v šali bralce celo želel speljati na napačno pot do večne mladosti.

“Vsako jutro spijem galono slane vode. Napišite to. Potem bodo vsi pili galono slane vode, kar bo žal povzročilo le, da jim bo ušlo v hlače,” je Leto hudomušno odgovoril na vprašanje, kaj počne, da je videti tako dobro.

Nato se je vendarle malce zresnil in dodal: “Imam dober odgovor na to, a vam raje ne povem. Samo zato, da bodo vsi še naprej ugibali. Ampak, na koncu koncev, to pravzaprav sploh ni važno.”

Zvezdnik Hiše Gucci je naglas razmišljal še, da ima najbrž s tem kaj opraviti genetika. V nadaljevanju pogovora je priznal, da ceni prijazne besede na račun svojega mladostnega videza, a ga hkrati moti, da se želijo z njim ves čas pogovarjati prav o tem.

“Ljudje so začeli o moji starosti in videzu razpravljati že pred desetimi leti. Ko se staraš, ti ljudje začnejo govoriti, da si še mlad. Potem pa prideš v starost, ko kar ne morejo verjeti, koliko si že star.”

Televizijski lomilec najstniških src je Leto postal sredi 90. let, ko je kot Jordan Catalano zaigral v seriji To trapasto življenje – ta je med zvezde izstrelila tudi Claire Danes, ki je nastopila v osrednji vlogi Angele Chase.

Jared Leto
Profimedia

Sklenil je, da videz v resnici ni pomemben, in sicer z besedami: “Lahko imaš 30 let in živiš izjemno razburljivo, zanimivo, polno življenje, lahko pa jih imaš 60 in si v krizi.”

Tudi skrivnost njegovega poklicnega uspeha ni čudežni recept, ki bi ga marsikdo želel slišati, še pravi roker, ki si je po lastnih besedah pot do uspešne kariere utrl z zares trdim delom. Rezultate sicer ceni, a dodaja, da je za to treba plačati ceno odrekanja.

Jared Leto bo v kratkem izdal novo glasbo s svojo zasedbo Thirty Seconds to Mars, te dni pa promovira svoj novi film, Marvelovo superjunaško akcijo Morbius.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin https://www.facebook.com/n1magazin

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!