Skrivnostni milijarder objavil oglas za sanjsko službo na Karibih

Magazin 06. Nov 202315:35 0 komentarjev
KARIBI
Karibi (Foto: PROFIMEDIA)

Skrivnostni milijarder išče par, ki bi bil za lepo plačilo pripravljen eno leto živeti na njegovem zasebnem otoku na Karibih. Vendar pod določenimi pogoji.

Neznani milijarder je prek zaposlitvene agencije Fairfax and Kensington objavil privlačen oglas. Išče par, ki bi bil za 185.000 dolarjev (okoli 172.000 evrov) pripravljen eno leto živeti na njegovem zasebnem otoku na območju Britanskih Deviških otokov v Karibih, vendar pod posebnimi pogoji.

Glavna delovna naloga izbranega para bo aktivna promocija otoka, ki ga želi lastnik uporabiti v turistične namene. Med drugim bosta morala izbranca vsak dan snemati dogajanje na otoku in posnetke objavljati na družbenih omrežjih. Prav tako bosta morala urejati in vzdrževati okolico ter infrastrukturo, organizirati posebne dogodke in vzpostaviti osnovo za gostinsko-turistično dejavnost z najvišjimi standardi. Njun cilj bo promocija otoka kot male luksuzne oaze, ki bo privabljala tako investitorje kot goste. Izbrani par bo zaposlen za polni delovni čas, delal pa bo šest dni v tednu.

Par bo moral za pridobitev službe izpolnjevati tudi vrsto drugih pogojev. Poleg odličnega poznavanja delovanja družbenih omrežij bo moral imeti še izkušnje z delom in vodenjem storitvene dejavnosti, namenjene petičnim gostom. K temu spada tudi delo na luksuznih jahtah in vilah. Imeti bo moral znanja, pomembna za vzdrževanje in upravljanje luksuznih nepremičnin ter okolice, prav tako so med drugim priporočene predhodne izkušnje z delom na Karibih.

Ravno zaradi vrste različnih kompetenc, ki so zahtevane, se je naročnik oglasa odločil, da za projekt najame par, ki bi lahko v kombinaciji zadovoljil zaposlitvenim zahtevam.

KARIBI
Karibi (Foto: PROFIMEDIA)

Izbor srečnega para še pred decembrskimi prazniki

George Dunn iz omenjene zaposlitvene agencije je ob objavi oglasa poudaril, da želi lastnik izpostaviti vso lepoto svojega otoka, kar želi doseči z zaposlitvijo vplivnežev, ki bi to počeli, je dejal za New York Post. Za prijavo morajo vplivneži predložiti svoj življenjepis ter povezavo do videa na TikToku, ki ni daljši od dveh minut. Objavo bo pregledala milijarderjeva video ekipa. Po besedah Dunna želijo srečni par izbrati še pred decembrskimi prazniki.

Izbranima kandidatoma bo v paketu s “sanjsko službo” pripadalo tudi 25 dni letnega dopusta, ki ga bo par lahko preživel na enem od sosednjih otokov, ter povratna letalska vozovnica v domovino.

Kdo je lastnik otoka in kje točno leži, še ni znano. Kot navaja New York Post, imata na tem območju zasebna otoka med drugim lastnik Virgin Airlinesa Richard Branson in eden od ustanoviteljev Googla Larry Page.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!