Skupaj, narazen, skupaj, narazen … Kendall Jenner spet samska

Magazin 24. Nov 202209:00
Kendall Jenner
Profimedia

Manekenka in zvezdnica resničnostnega šova Kendall Jenner in NBA-košarkar Devin Booker sta se že drugič razšla.

Kot poroča ameriški People, se je ameriški zvezdniški par potiho razšel prejšnji mesec. Neimenovani vir je kot vzrok za prijateljski razhod navedel njuni zahtevni karieri.

Ena najbolje plačanih manekenk sveta poleg poziranja za najbolj luksuzne modne znamke skrbi še za lastno blagovno znamko 818 Tequila, Booker pa se ves čas mudi na tekmah z NBA-ekipo Phoenix Suns. “Oba imata zelo natrpan urnik in odločila sta se, da bosta karieri njuni prednostni nalogi.”

Dvojica naj bi še naprej ostala v stiku, potem pa se bo skupaj (dokončno) odločila, kako naprej. “Drug do drugega gojita veliko ljubezni in spoštovanja, želita si le najboljše,” je dodal drugi vir.

Predstavniki zvezdnikov zadeve o razhodu za zdaj niso komentirali.

Kendall Jenner
Profimedia

27-letna zvezdnica resničnostnega šova Kardashianovi in 26-letni košarkar sta se junija za nekaj časa že razšla. “Čeprav se imata rada, Devin ne bo predlagal poroke, saj je njegova prednostna naloga kariera. Tudi Kendall se osredotoča na kariero,” so takrat povedali viri blizu paru.

Mlada zvezdnika sta govorice o romanci prvič sprožila na začetku leta 2020. Zvezo sta uradno razkrila na valentinovo 2021, ko je manekenka na Instagramu objavila skupno fotografijo.

Nato sta romanco večino časa skrivala pred radovednimi očmi javnosti. Maja sta se skupaj udeležila poroke Kendalline sestre Kourtney Kardashian in bobnarja skupine Blink-182 Travisa Barkerja.

Kendall Jenner
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.