Skupina LPS odkrito o svoji evrovizijski izkušnji

Magazin 11. Maj 202215:20 0 komentarjev
LPS
Aleksandra Saša Prelesnik

Svoj nastop so nadvse uspešno izpeljali, a se žal niso uvrstili v finale. Kljub temu so veseli, da so doživeli to izkušnjo.

Mladi Celjani, člani skupine LPS, ki so barve Slovenije zastopali na letošnji Evroviziji, so svojo izkušnjo opisali v objavi na družbenem omrežju Instagram.

Med drugim poudarjajo, da so resnično hvaležni za tako priložnost. “Prvi polfinale je za nami in smo zelo navdušeni, da smo lahko bili del Evrovizije 2022. Definitivno je to najboljša izkušnja v naših življenjih. Čeprav se je naša evrovizijska pot končala, smo izjemno ponosni, da smo pri svoji starosti stali na tako velikem odru,” so poudarili v svojem zapisu.

Hkrati so čestitali vsem izvajalcem, ki so se jim zdeli super. Poudarili so, da so uživali v vsaki sekundi njihovih nastopov. ”Izredno smo hvaležni za vašo podporo na naši poti. Hvala vsem, ki ste glasovali! Predvsem bi se radi zahvalili svojim staršem, ki so nas podpirali v Torinu in doma. Najlepši občutek za nas je bil, da smo zagledali slovenske zastave, vsak trenutek, ko smo se ozrli po dvorani,” pravijo LPS.

Podpora vseh, ki so jih spremljali, jim je pomenila zelo veliko – posebej so se zahvalili Celjskemu mladinskemu centru in vsem, ki so jih spremljali v Celju in v Sloveniji. Ob koncu so se še malce pohecali in dodali v svojem mladostnem slogu: “In še hvala Torinu, super je bilo manjkati pri pouku za dva tedna.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!