Slavna nosečnica Jennifer Lawrence osupljiva v Diorju

Magazin 08. Dec 202114:15
Jennifer Lawrence
Profimedia

Visoko noseča igralka Jennifer Lawrence se je po daljšem premoru vrnila na rdečo preprogo za promocijo Netflixovega filma Don’t Look Up.

Seveda je nosila kreacijo ateljeja visoke mode Dior – 31-letna oskarjevka je že skoraj desetletje ambasadorka te francoske modne hiše, k sodelovanju jo je povabil takratni kreativni vodja Raf Simons.

Bleščeča svetlo zlata vezena svilena obleka s plisiranimi rokavi in ogrinjalom, ki prihaja iz kolekcije kreativne direktorice Marie Grazie Chiuri za pomlad in poletje 2022, je čudovito poudarila Jenine nosečniške obline.

Lase je imela spete na zatilju, ličenje pa je bilo diskretno. Pika na i so bili uhani draguljarskega velikana Tiffany, ki so videz zaokrožili v skladno celoto.

Jennifer Lawrence
Profimedia

Prav v Diorjevi bledo rožnati kreaciji se je simpatična J-Law leta 2013 spotaknila na poti na oder, ko je hitela prevzet svojega oskarja za vlogo v filmu Za dežjem posije sonce.

Jennifer Lawrence
Profimedia

Za Jennifer sicer skrbi ugledna stilistka Kate Young, na dolgem seznamu njenih slavnih strank so tudi Dakota Johnson, Sophie Turner, Sienna Miller in Margot Robbie.

Na rdeči preprogi so se Lawrence pridružili še soigralec Leonardo DiCaprio in preostala zveneča imena v zasedbi prihajajoče ZF-komedije, med njimi Meryl Streep, Jonah Hill in Kid Cudi.

Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep
Profimedia

Kdaj točno bo na svet prijokal dojenček, ki ga Jennifer pričakuje z možem, galeristom Cookom Maroneyjem, ni znano, saj zvezdnica zasebnost svoje družine skrbno varuje.