Slavni igralec je končno spet na nogah, bivša žena rodila drugega otroka

Magazin 31. Mar 202313:30
Jeremy Renner
Profimedia

Igralec Jeremy Renner se je pohvalil, da je spet na nogah. Zvezdnik priljubljenih Maščevalcev je s svojimi sledilci delil novo fazo svojega dolgega in napornega okrevanja po hudi nesreči s snežnim plugom. Na svojih družbenih omrežjih je delil kratek video, kako telovadi na tekalni stezi. Najsodobnejši trenažer ima posebno komoro, ki igralca pritrdi okoli bokov, ta pa z zmerno hitrostjo hodi po tekalni stezi.

“Zdaj moram poiskati druge stvari, da zapolnim čas, da si lahko telo opomore,” je Jeremy Renner zapisal na koncu 15-sekundnega posnetka. Na posnetku ga je slišati, kako se pogovarja z drugim moškim, ki mu pojasni, da taka naprava deluje, kot da bi imel v roki palico, in da mu visokotehnološki trak omogoča, da hodi, noge pa le pritiskajo s 40 odstotki njegove telesne teže. Skoraj štiri mesece po nesreči, v kateri je bilo zlomljenih več kot 30 kosti, še vedno okreva. Igralec je prestal več operacij in se šele zdaj postavil na noge. Nesreča se je zgodila na novega leta dan, na njegovem posestvu blizu Rena. Zgodaj zjutraj 1. januarja je igralec sedel na svoj plug, da bi iz snega rešil bratrančev avto, in ko je stopil s pluga, ga je povozilo.

Bivša je dobila drugega otroka

Prejšnji teden je imela njegova nekdanja žena dvojni razlog za praznovanje. Manekenka Sonni Pacheco, ki ima z Rennerjem desetletno hčerko Avo, je na svoj rojstni dan sporočila, da je rodila drugega otroka. Na svoj 35. rojstni dan, v četrtek, je z upokojenim NHL-ovcem Nathanom Thompsonom naznanila rojstvo deklice Wylder Rayne. Na fotografiji, ki jo je objavila na svojem Instagram Storyju, je Sonni zapisala, da se je deklica rodila v torek, dva dni pred maminim rojstnim dnem in le teden dni pred desetim rojstnim dnevom svoje starejše sestrice.

Ava si je privoščila zgodnje razkošno praznovanje rojstnega dne, očka Renner pa je posnetek delil na svojem Twitterju. Spomladi 2020 je Renner svojo bivšo ženo tožil, ker je denar iz sklada njune hčerke porabila zase. Govorimo o skoraj 50.000 dolarjih, ki so bili porabljeni v manj kot dveh letih. Mati njegovega otroka je na sodišču predložila dokaze, da je ta denar porabila za hčerko in svoje potrebe, saj je morala, kot pravi, vse svoje prihranke porabiti za odvetnike in sojenje z bivšim.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.