Slavni kuhar in žena bosonoga obnovila poročne zaobljube na rajskih Maldivih

Magazin 12. Apr 202315:30
Jamie oliver
Instagram

Slavni kuhar Jamie Oliver in njegova žena Jools sta 23 let po prvi poroki obnovila poročne zaobljube. Jamie in Juliette, rojena Norton, sta skupaj že od najstniških let in imata 5 otrok, Poppy Honey (20), Daisy Boo (19), Petal Blossom (13), Buddy Bear (11) in River Rocket (pet).

Ena zaobljuba večne ljubezni in zvestobe jima ni bila dovolj, zato sta se znova poročila na romantičnem obredu na peščeni plaži na rajskih Maldivih. Slavni “goli kuhar” je na Instagramu objavil serijo romantičnih fotografij iz čudovitega letovišča Soneva Fushi. Jools in Jamie sta bila bosa, ona v romantični beli obleki z odprtimi rameni in volančkom čez prsi, on v svetlo modri obleki in beli srajci. Tudi hčerki sta nosili beli obleki, sinovi svetlo modre bermude in bele srajce, vsi so bili brez čevljev.

“Kot bi mignil čas od najine prve poroke v majhni vaški cerkvi, ki sva jo skrivala pred javnostjo, razen pred paparaci. Zdelo se nama je, da bi bilo lepo na veliko noč deliti ta vesel in srečen trenutek z vami. Vedno sva sanjala o tem, da bi šla na Maldive, in bilo je tako, kot bi sanjal, preprosto neverjetno!” je Jamie napisal sledilcem. Razkril je tudi, da je njegov starejši sin Buddy njegova priča.

Srečni zasebni trenutki 48-letne Jools in leto mlajšega Jamieja sovpadajo z njegovimi ne tako dobrimi poslovnimi trenutki – čeprav je njegovo podjetje vredno več kot 240 milijonov funtov, ga je pretresel propad podjetja v Italiji, ki ga je nedavno opisal kot “manjši premik”. Toda v tej “manjši potezi” je njegova veriga z 22 restavracijami propadla in tisoč ljudi je izgubilo delo, piše Daily Mail.

Vse se je dogajalo pred pandemijo korone, Oliverjevo italijansko podjetje pa je ostalo z dolgovi v vrednosti 83 milijonov funtov. Zdaj misli, da se je iz tega neuspeha veliko naučil, in začenja nov podvig, pop-up restavracije Pasta Dreams. Za prvi dve lokaciji je izbral londonski Soho in Pariz. No, vsaj toliko se je Jamie naučil, da Italijanov ne uči več kuhati testenin.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.