So najbolj komplicirano astrološko znamenje, a ko vas ljubijo, so najboljši

Magazin 04. Feb 202405:35 1 komentar
čljubezen, roke, par, par se drži za roke
Foto: PROFIMEDIA

Nevsakdanji, introvertni in rahlo revolucionarni. Tako jih opisuje horoskop. Toda ob tem so najboljši partnerji, ki jih lahko dobite. Govorimo o vodnarjih.

O njih se govori, da so najbolj zapleteno in najbolj nekonvencionalno astrološko znamenje.

Tisti, ki imajo vodnarje ob sebi, že vedo, da je ob njih zvest, skrben in inteligenten partner, ki vedno najde način, da bo partnerki oziroma partnerju stal ob strani, piše portal zadovoljna.hr.

Tisti, v katerih vode vodnarji šele prihajajo, ali bodo v bližnji ali daljni prihodnosti prišli, lahko v nadaljevanju preberejo pet razlogov, ki pričajo o tem, da bodo dobili najboljšega možnega partnerja.

Vodnarji so pametni. Zares pametni

Ne govorimo o konvencionalni pameti. Govorimo o tem, da bo vodnar, če mu nekaj vzbudi radovednost, to raziskal do obisti. Njihova ukaželjnost je zato tista, ki iz njih naredi popolnega partnerja, saj vama nikoli ne bo zmanjkalo tem za razgovor.

Kadar se osredotočijo na nalogo, so neustavljivi. Ko jih boste predstavili staršem, bodo točno vedeli, kaj morajo reči. Če jih boste predstavili prijateljem, ste lahko brez skrbi, vsakega bodo zabavali.

Izogibajo se konfliktom

Vedno začnejo z nevtralne pozicije. Imajo močan občutek za poštenost in spoštovanje drugih. Sporom se ne izogibajo zato, ker so pasivni, pač pa zato, ker sebe postavljajo na prvo mesto. Čeprav so odlični posredniki, se ne vsiljujejo. Če pa se do njih ne vedete spoštljivo, druge priložnosti verjetno ne boste dobili.

Vodnarji nimajo časa za neumnosti in nesmiselne razprave, ki ne vodijo nikamor. Zato ste z vodnarjem ob sebi lahko prepričani, da ne boste del neumnih in neprijetnih sporov.

Vedno bodo povedali, kaj mislijo, z namenom, da umirijo zadevo, preden zares eksplodira. Njihovo preziranje konfliktov je posledica njihove samozavesti.

Vodnarji so neodvisni

Vsakdo v življenju potrebuje kakšnega vodnarja, vodnar pa ne potrebuje nikogar. Njihova neodvisnost se kaže v vseh vidikih njihovega življenja – od tega, s kom se družijo in zabavajo, do kariere. Vedo, da denar ne raste na drevesu in da zveze ne uspevajo s pomočjo magije.

Zato vodnar nikoli ne bo odvisen od svojega partnerja, kar je dobro tudi za vas, saj boste vedno imeli dovolj časa zase.

Moč in neodvisnost sta samo dve od vodnarjevih lastnosti. Zelo dobro pazite, da ju ne zadušite, ker vodnarjev ni ničesar bolj groza od odvzema svobode.

Praktični so

Če želite ob sebi partnerja, ki verjame v samoroge, palčke in vile, vodnar ni najboljša izbira. Če pa želite nekoga praktičnega in racionalnega, je vodnar idealen.

Če ste nagnjeni k zapravljanju ali kakršnemukoli pretiravanju, vodnar predstavlja ravnotežje, ki ga potrebujete. On bo glas razuma, ki vam bo šepnil v uho, ko boste šli predaleč.

Vodnar bo vedel, kako naj vas pomiri

Če iščete osebo, ki bo znala reči kaj več od “saj bo vse v redu”, potem je vodnar vaš življenjski partner. Vedno namreč ve, kaj reči in to z ravno pravo dozo humorja in lahkotnosti. Pogovor z njimi ni nikoli prisiljen in vedno so iskreni pri vsem, kar počnejo. Vodnar bo vaš dan popravil brez velikih težav in razrešil vaše čustvene probleme, s katerimi se morda borite.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje