Sofia Vergara pokazala plašč, ki je v hipu postal priljubljen

Magazin 12. Jan 202211:45 0 komentarjev
Sofia Vergara
Profimedia

Hollywoodska igralka Sofia Vergara je pokazala čudovit plašč, ki je bil v hipu všeč številnim modnim navdušenkam.

Igralka Sofia Vergara je prava modna ikona, ki obožuje nakupovanje in vse, kar je povezano z modo. Njena garderobna omara je prava modna zakladnica in ni jih malo, ki bi v njej našle številne zanimive kose za svoje modne kombinacije.

Nedavno je na ulicah Los Angelesa znova prijetno presenetila, ko je pokazala ljubek bež plašč, ki ni preveč strog in obenem tudi ne preveč športen, kot tak pa je primeren za zares številne priložnosti.

Sofia je v preteklosti že večkrat pokazala podoben plašč, le v drugih barvah, očitno ima v svoji garderobni omari primernega za vsako razpoloženje in vsako sezono – za res številne barvne modne kombinacije.

Sofia Vergara
Profimedia

Tudi modni kritiki so bili nad njeno stilsko izbiro navdušeni, še zlasti zato, ker jo je mogoče nositi tako v kombinaciji z modnimi hlačami kot z džinsom ali trenirko.

Sofia je znana tudi po tem, da rada izbira modne kose, ki jih pozneje lahko različno uporabi in jih nosi še vrsto let. Obožuje tudi klasične kose, za katere je težko ugotoviti, v katerem obdobju so bili kupljeni, saj so z nekaj osvežitve lahko izvirni še desetletja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!