Španska pevka Rosalía je obraz nove kampanje znamke SKIMS

Magazin 21. Maj 202217:30 0 komentarjev
Rosalia
Profimedia

Španska pevka Rosalía je postala obraz nove oglaševalske kampanje Skims za kolekcijo bombažnega spodnjega perila. Kampanja Cotton Collection je namenjena energičnim in samozavestnim ženskam, je povedala ustanoviteljica znamke Skims Kim Kardashian, za katero naj bi bila Rosalía velik navdih.

Za znamko SKIMS je zelo pestro leto. Od izdaje prve kolekcije kopalk do objave na naslovnici kultne revije Sports Illustrated, na kateri je debitirala seksi resničnostna zvezdnica Kim Kardashian – blagovni znamki oblačil za oblikovanje postave je v zelo kratkem času uspelo narediti pravi bum v modnem prostoru. In najnovejša kolekcija SKIMS bo ta vzpon gotovo nadaljevala samo še bolj strmo.

rosalia za znamko skims
Profimedia

Modna znamka oblačil za oblikovanje postave – in briljantna zamisel same Kim Kardashian – je pravkar predstavila svojo prvo dvojezično kampanjo, ki bo vključevala distribucijo vsebin v angleščini in španščini. Morda najbolj omembe vredna podrobnost od vseh pa je, da je SKIMS v oglaševalski kampanji za svoj obraz uporabil špansko pevko in tekstopisko Rosalío, nagrajeno z grammyjem.

rosalia skims kampanja
Profimedia

“Rosalíina pripravljenost, da premika meje in eksperimentira s svojo glasbo ter osebnim slogom, je zame velik navdih. Ta kampanja je namenjena energiji in samozavesti, ki ju ona prinaša svetu,” je dejala Kim v sporočilu za javnost. “Še zlasti sem navdušena, da nosi kose iz naše najbolje prodajane bombažne kolekcije – to so klasični, lahkotni vsakdanji kosi, v katerih se vsi dobro počutijo,” je še dodala.

rosalia za znamko skims
Profimedia

Kolekcija, ki vsebuje široko paleto udobnih kosov in oblačil za prosti čas, modrčke in spodnje perilo, je tudi prva modna kampanja za Rosalío, ki je pozirala v ključnih stilih kolekcije. “Tako udobne so in hkrati se počutim zelo seksi,” je dejala Rosalía. “Tako sem navdušena, da sem končno dobila priložnost za sodelovanje, zlasti pri kolekciji Cotton Collection, ki mi je najljubša,” je o svoji izkušnji za SKIMS zaključila Rosalía.

Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!