Španski kuharski chef Dani Garcia pravi, da je Victoria Beckham prava nočna mora

Magazin 12. Jul 202215:30
Victoria Beckham
Foto: Profimedia

Španski kuharski zvezdnik Dani Garcia trdi, da je Victoria Beckham povsem brez spoštovanja popolnoma spremenila njegov jedilnik, čeprav je bila le gostja na poroki nogometaša Sergia Ramosa in Pilar Rubio. "Nočna mora je!"

Kuhar s tremi Michelinovimi zvezdicami Dani Garcia (46) je povedal, da je nekdanja Spice Girl spremenila celoten jedilnik, ko se je nekdanji zvezdnik Real Madrida Sergio Ramos leta 2019 v Španiji poročil z manekenko in televizijsko voditeljico Pilar Rubio. Dani se je spomnil, kako je Victoria ves čas pila le koksovo vodo, na vse mize je želela postaviti vodo z meto, čeprav je sam že prej sestavil popoln jedilnik s pijačo vred.

“Bilo je zelo žalostno, ker ko se tako potrudiš – ne le jaz in moja ekipa, ampak ženin in nevesta ter vsi drugi, da ustvarimo edinstven jedilnik -, potem pa pride neka zvezdnica in vse uniči, si jezen,” je povedal chef na španski televiziji: “Njen jedilnik je bil popolnoma drugačen od mojega, vse je temeljilo na zelenjavi. In potem je bilo vmes nekaj čudnih stvari, ki jih še nikoli v življenju nisem videl. Težko je bilo Victorii zagotoviti hrano, ki si jo je želela.”

Vir blizu Victorie je seveda že zanikal Danijevo različico dogodkov in dejal: “To je odlična zgodba, vendar ni poštena ali natančna – največ, kar bi Victoria naredila, ko bi jo vprašali o prehranskih zahtevah, je, da bi prosila za navadne ribe in zelenjavo.” Dani, ki je svojo prvo Michelinovo zvezdico prejel pri komaj 25 letih, je zahteve gospe Beckham komentiral v priljubljeni večerni oddaji El Hormiguero, v kateri so v preteklih letih redno gostovali sami zvezdniki, tudi Justin Bieber in Will Smith. Gre za enega najbolj gledanih španskih programov v večernem terminu na kanalu Antena 3 s približno 2,5 milijona gledalcev. Zvezdičine ”čudne” prehranjevalne navade so že leta predmet razprave v britanskih medijih, nad njimi pa ni preveč navdušen niti njen mož David Beckham, ki pravi, da žena že 25 let je eno in isto hrano, sam pa obožuje slastne pojedine, sočno meso in dobro vino.

“Odkar sem jo spoznal, je ribe na žaru in na pari kuhano zelenjavo kot prilogo. Redko ima na krožniku kaj drugega,” je povedal David. Mimogrede, sin Brooklyn pa se je očitno bolj vrgel po očetu kot po neješči mami. Trenutno ga najbolj poznamo po kuharskih objavah, v katerih se prav čustveno predaja raznolikim kulinaričnim užitkom in z vso strastjo uživa v kuhanju.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar