Španski mediji pišejo, da se Piquéjevo dekle skrivaj dobiva s Pepom Guardiolo

Magazin 09. Apr 202317:42
gerard pique
Instagram Gerard Piquet

Vsem je znano, da sta nogometaš Gerard Piqué, 36 let, in pevka Shakira, 46 let, končala dolgoletno zvezo, v kateri sta se jima rodila dva sinova, Milan in Sasha. Španski branilec po tem, ko je Shakira izvedela, da jo vara s 23-letno študentko Claro Marti, za svoja dejanja ni pokazal veliko obžalovanja. A zdaj je na delu očitno karma.

Po poročanju Sporta Clara Marti ni bila zvesta Piquéju in je imela skrivno razmerje s Pepom Guardiolo, 52 let, nekdanjim trenerjem Barcelone. Rečeno je tudi, da Guardiola pozna Claro, ker so njegovi otroci obiskovali isto šolo kot ona.

Nihče si ni mogel predstavljati tega ljubezenskega trikotnika, a oboževalci pišejo, da tudi nihče ni dvomil, da bi Piqué lahko prevaral Shakiro, pa se je zgodilo prav to. Špekulira se, da je bila afera študentke z njegovim nekdanjim trenerjem maščevanje Piquéju za skrivno afero z mlado pravnico.

Sicer Clara in Piqué na družbenih omrežjih delujeta srečna, a znano je, da svet interneta le redko predstavlja realnost. V zvezi z družbenimi omrežji in obrekovanjem je nogometaš spregovoril v intervjuju s španskim novinarjem Gerardom Romerom.

Pep guardiola
Arhiv

“V kakšnem svetu živimo? S filtri Instagrama, da bomo videti lepši … Pustite ljudem, da počnejo, kar hočejo. Tega nekateri preprosto ne razumejo,” je dejal nekdanji nogometaš, nato pa pozornost medijev usmeril na svoje osebno življenje in svoje stališče zagovarjal z besedami, da ima vsak pravico živeti po svojih pravilih.

“Rojeni smo, da počnemo, kar hočemo. Če se kdo ne strinja, mi je vseeno. Če ste slavni, poskušajo najti vsako napako. Če ste uspešni, je to zato, ker imate veliko denarja. Če niste uspešni, ste zguba. Vedno je isto. Živi le svoje življenje,” je filozofsko zaključil Piqué.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.