Ne morejo verjeti, kakšno tetovažo ima na čelu

Magazin 14. Apr 202418:35 0 komentarjev
tetovaža
Foto: Zajem zaslon/Instagram

Uporabniki družbenih omrežij so presenečeni nad tetovažo, ki si jo je moški dal vtetovirati na sredi čela, in zdaj so radovedni, kakšen je bil njegov razlog za to.

Verjetno ste tudi v že kdaj na družbenih omrežjih naleteli na videoposnetke, ob katerih se čudite in se sprašujete: “Zakaj?”. Morda vas bo presenetil tudi nedavni video, ki prikazuje moškega, ki si na čelo vtetovira kodo QR. Ta koda pa vodi neposredno do njegovega Instagram profila. Ja, prav ste prebrali.

Uporabniki družbenih omrežij so z mešanimi občutki spremljali njegovo potezo.

Video, ki je bil na Instagramu objavljen 26. februarja in je v samo nekaj urah zbral 1,7 milijona ogledov, prikazuje celoten postopek nastajanja tetovaže.

Tetovaža s QR kodo Tetovaža s QR kodo
Foto: Zajem zaslona/Instagram
Tetovaža s QR kodo Tetovaža s QR kodo
Foto: Zajem zaslona/Instagram
Tetovaža s QR kodo Tetovaža s QR kodo
Foto: Zajem zaslona/Instagram

Tetovator je osupnil splet, ko je v videu demonstriral, da QR koda dejansko deluje in vodi na njegov Instagram profil.

Ljudje v komentarjih niso varčevali z besedami. Številni so se spraševali, kaj ga je vodilo k takšni odločitvi. “Zakaj? Mi lahko kdo navede en sam razlog, zakaj bi to bilo dobro?,” se je spraševala ena uporabnica, na kar ji je drugi odgovoril: “Ga ni, to je res neumno in patetično”.

“Česa tako neumnega še nisem videl. Kaj bo storil, če mu zablokirajo Instagram račun,” se je spraševal tretji, četrti pa se je čudil, “kaj vse so ljudje pripravljeni narediti za to, da dobijo več sledilcev”.

View this post on Instagram

A post shared by UNILAD (@unilad)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!