Splet osvojil prisrčen kuža: na koga vas spominja?

Magazin 15. Feb 202405:03 1 komentar
Snoopy
Foto: PROFIMEDIA/bayley.sheepadoodle/INSTAGRAM

Uporabnike družbenih omrežij je osvojil simpatični kuža, ki sliši na ime Bayley. Zaslovel je zaradi podobnosti z risanim junakom Snoopyjem.

Bayley je mešanec med staroangleškim ovčarjem in kodrom, obe pasmi pa sta znani po tem, da sta prijazni in igrivi.

Priljubljeni Instagramov profil Doodle Dogs Club, ki se ponaša z več kot 400.000 sledilci, je lani delil fotografije prisrčnega štirinožca z napisom: “Spoznajte Bayleyja, ki je Snoopyjeva zrcala podoba. Z velikimi ušesi in nosom, ki je videti kot gumb, je popolna različica našega najljubšega psa iz risanke.” Objavo na družbenem omrežju sta všečkala skoraj dva milijona uporabnikov.

Ljubek pes
Foto: doodledogsclub/INSTAGRAM

Bayley ima sicer tudi svoj Instagramov profil, na katerem mu sledi več kot 400.000 oboževalcev. Konec lanskega leta so lastniki psa na družbenem omrežju objavili zahvalo za slavo, ki jo je požel.

“Letošnje leto je bilo neverjetno. Nepričakovano sem se povezal s čudovitimi prijatelji, kot si ti. Nikoli si nisem predstavljal, da bom del svetovne skupnosti, a tukaj sem, hvaležen za prijateljstva. Tvoja podpora, prijazne besede in ljubezen so mi to izkušnjo naredile nepozabno,” je zapisano pod fotografijo, ki so jo ob izteku lanskega leta objavili njegovi lastniki.

Ljubek pes
Foto: bayley.sheepadoodle/INSTAGRAM

Lik Snoopy se je prvič pojavil leta 1950 v stripu Peanuts Charlesa M. Schulza. Avtor ga je najprej nameraval poimenovati Sniffy, a si je premislil. Snoopy, ki je postal eden najbolj prepoznavnih in ikoničnih likov v stripu, ima tudi hišnega ljubljenčka, ptička Woodstocka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje