Ljubezenska zgodba: Srbkinja in milijarder, ki kupuje Chelsea

Magazin 10. Mar 202213:32 > 13:33 0 komentarjev
Nick Candy
PROFIMEDIA

Hollyjin oče je Srb, Rajko Vukadinović, življenjska pot Holly od zvezdnice televizijskih serij do žene milijarderja pa je neverjetna.

Holly Candy (38), ki je bolj znana po starem priimku Holly Valance, je avstralska igralka srbskega rodu, in znova je v središču pozornosti, saj naj bi njen mož Nick Candy (49) kupil nogometni klub Chelsea.

Odraščala je v premožni soseski v Avstraliji, vendar je priznala, da je imela njena družina težave z denarjem. Njena mati, Rachel Vukadinović iz Anglije, je opravljala dve službi. Oče Rajko Vukadinović je bil jazz kitarist in model. Njeni starši so se ločili, ko je bila stara štiri leta.

Holly je želela čim prej sama zaslužiti denar. Pri 16 letih je pustila šolo, da bi zaigrala v televizijski seriji Neighbours. Kmalu so začeli pisati o njej kot o največji zvezdi v Avstraliji po Kylie Minogue.

Nadaljevala je tudi glasbeno kariero, izdala je več singlov. Delala je in se zabavala v Londonu in Los Angelesu. Njeno življenje se je korenito spremenilo, ko je spoznala milijarderja Nicka Candyja.

Holly Valance
PROFIMEDIA

Nick je poslovnež, ki je dobrih 7.000 evrov babičinega posojila spremenil v globalni portfelj nepremičnin, ki sodi med najprestižnejše na svetu.

“Bogastvo in tak način življenja sta mi bila na začetku preveč. Navajena sem glamurja in spoznavati veliko znanih ljudi, nisem pa vajena superjaht in zasebnih letal. Nisem prepričana, ali se bom kdaj navadila na to, in nisem prepričana, da se bo tudi Nick, saj tudi on prihaja iz povsem normalnega okolja,” je leta 2010 dejala Holly.

Kot kaže, sta se zlahka navadila na razkošje, saj sta se poročila leta 2012, od takrat pa sta njun zakon in kariera uspešna.

Holly je trdila, da ni imela pojma o moževem finančnem stanju, ko sta se prvič srečala na večerji. Ko je izvedela za njegovo bogastvo, je poklicala mamo, ker je mislila, da ne bo mogla biti z Nikom.

“Mama mi je rekla: Tega mu ne smeš zameriti. On je le uspešni genij in ima pravico kot kdorkoli drug ljubiti in biti ljubljen. Zato samo nehaj gledati na njegov lestenec po meri in njegov čudoviti avto in se osredotoči nanj,” je dejala Holly.

Poročila sta se in dobila dva otroka. Nekaj časa sta živela v dvonadstropnem luksuznem stanovanju v Hyde Parku, vrednem 175 milijonov funtov, kar ga uvršča med najdražja stanovanja v Veliki Britaniji. Nato so se preselili v deset milijonov funtov vredno podeželsko vilo v Cotswoldsu, ki jo trenutno obnavljajo.

Lani je Nick Holly podaril superjahto, vredno 26 milijonov funtov, čeprav naj bi trpela za morsko boleznijo.

Avtorica: Božica Luković/Nova.rs

MORDA VAS ZANIMA ŠE

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!