Simone Ashley in Jonathan Bailey sta nova zvezdnika Netflixove serije Bridgerton

Magazin 23. Apr 202217:00 0 komentarjev
BRIDGERTON
BRIDGERTON

V prvem delu super uspešne Netflixove serije Bridgerton je vso pozornost gledalk požel postavni Regéa-Jeana Pagea, zdaj s svojo karizmo osvaja angleška lepotica indijskih korenin Simone Ashley. No, seveda nihče - ne moški ne ženske - niso imuni na postavnega Jonathana Baileyja.

Serija Bridgerton je tudi v Sloveniji že nekaj tednov med najbolj gledanimi serijami Netflixa. Romantika, spletke, opravljanje, dvorec in lepe obleke nikoli ne gredo iz mode.

#related-news_0

No, v drugi sezoni je veliko pozornosti požela lepa novinka v ekipi, Simone Ashley, ki igra Kate Sharmo, v katero se zaljubi glavni junak Anthony Bridgerton, ki ga igra Jonathan Bailey.

Simone sicer ni neznana ljubiteljem serij, saj je igrala v še eni Netflixovi uspešnici Sex Education, ki je navdušila predvsem najstniško populacijo, a so jo seveda skrivoma gledali tudi starši. 26-letna Simone, rojena v družini akademikov iz Indije v angleškem mestu Camberley, je tudi zelo nadarjena pevka in pianistka, tako da so jo že med šolanjem v Londonu poklicali k sodelovanju v številne muzikale, nastopila pa je tudi v operah in odigrala kar nekaj klasičnih koncertov. Naslednje leto jo bomo lahko gledali v Disneyjevi adaptaciji Morske deklice.

Veliko oboževalk in oboževalcev pa ima po odhodu Regéa-Jeana Pagea tudi Jonathan Bailey, ki pa je v resničnem življenju že nekaj časa v zvezi z igralcem Jamesom Ellisom. Jonathan je v intervjuju za revijo GQ priznal, da se je dolgo pretvarjal, da je heteroseksualec, saj je menil, da bo le tako srečen: “A ko sem vsem priznal, da sem gej, sem se šele sprostil in začel uživati življenje tako zasebno kot poklicno. Šele zdaj vem, kaj je sreča.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!