Sta transspolna zvezdnica Evforije in soigralec par v resničnem življenju?

Magazin 19. Jan 202218:15 1 komentar
Hunter Schafer
Profimedia

Zvezdnika serije Evforija, transsppolna manekenka in igralka Hunter Schafer, in glasbenik in igralec Dominic Fike sta zanetila govorice o domnevni romanci.

23-letna Schafer in 26-letni Fike sta se minuli konec tedna držala za roke po večerji v med zvezdniki priljubljeni restavraciji The Nice Guy v zahodnem Hollywoodu.

Hunter Schafer, Dominic Fike
Profimedia

Po pričevanjih na opravljivem profilu na Instagramu Deuxmoi sta se soigralca v lokalu poljubljala in plesala, bila pa sta v družbi še dveh soigralcev iz Evforije, Jacoba Elordija in Alexe Demie.

V omenjeni seriji – prva dva dela težko pričakovane druge sezone so že predvajali na mreži HBO -, sta Hunter in Dominic v vlogah Jules in Elliot zapletena v ljubezenski trikotnik z likom Rue, ki jo upodablja Zendaya.

Ko sta Zendaya in Schafer prebrali scenarij, ju je skrbelo, da se bo med njuna lika, ki ju je v prvi sezoni vezalo trdno prijateljstvo, vmešal fant, sta igralki razkrili v skupnem intervjuju za Variety.

Hunter Schafer, Zendaya
Profimedia

”A hkrati je ključnega pomena, da Elliot obstaja in da je oseba, ki je katalizator za veliko stvari, ki se morajo zgoditi,” je razmišljala Zendaya.

Schafer pa je dodala: “Ko smo videli, kaj vse prinaša v zgodbo in scenarij, je postalo vse bolj zanimivo in vznemirljivo, in ko se je Dom pridružil, je poskrbel, da je bilo zelo zabavno.”

Očitno pa je iskrica med Schafer in Domom preskočila tudi v resničnem življenju.

Kot zanimivost velja omeniti, da sta bila nekaj časa par tudi Jacob Elordi in Zendaya, ki je zdaj v zvezi s soigralcem iz Spider-Mana, Tomom Hollandom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje