Stavek, ki ga mora slišati vsako astrološko znamenje v 2024

Magazin 30. Dec 202308:17 0 komentarjev
ženska, zima, knjiga
Foto: PROFIMEDIA

Kam se morate, glede na vaše astrološko znamenje, usmeriti v prihajajočem letu. Zapomnite si stavek, ki opisuje vaše leto 2024, in si ga ponovite, ko vam bo težko.

Oven

Vreden si več, kot si misliš.

Leto 2024 bo leto velike rasti – tako za vaš ugled kot za bančni račun. Tako kot se bodo povečevali vaši viri, bo rasla tudi vaša samozavest. Potem, ko ste se v letu 2023 počutili malce manjvredni, se boste v novem letu morda spraševali, ali tolikšno srečo sploh zaslužite. Zapomnite si: vsega ste vredni.

Bik

Tvoja svetloba prinaša toplino v tvoje življenje in življenja ljudi okoli tebe.

V leto 2023 ste vnesli toliko truda in v nasprotju s tem, kar mislite, ta trud ni bil neopažen. Leto 2024 je čas in priložnost za to, da si zapomnite, da vas ne definira uspeh ampak notranji sijaj.

Dvojčka

Iz praznega kozarca ne moreš nalivati. Postavi se na prvo mesto.

Po nekaj težkih zadnjih mesecih bo leto 2024 za vas leto počitka in sprostitve. Planet izobilja, Jupiter, bo potoval skozi vaše nezavedno večji del leta in vam omogočil prostor, v katerega se boste lahko umaknili in tam gojili vaš intimni svet.

Rak

Čudež se zgodi, ko ga najmanj pričakuješ.

Planet izobilja, Jupiter, bo celo leto 2024 potoval skozi vašo javno podobo in vam dajal motivacijo in zagon, ki bosta potrebna za uresničitev vaših sanj. Čudeži se dogajajo, lahko se tudi vam, piše N1 Zagreb.

Lev

Uspeh nagrajuje potrpežljive.

Prihodnje leto prinaša olajšanje tako v vaši karieri kot v odnosih z drugimi ljudmi. V letu 2023 se vam je vse zdelo kaotično, vendar boste kmalu imeli več svobode za povezovanje in vpliv. Leto 2024 vam prinaša vsa priznanja, ki si jih zaslužite.

Devica

Razširi krila in poleti.

Čeprav ste, kar se dela tiče, veliko vredni, je bilo letošnje leto posebej težko. Zato pa bo leto 2024 tisto, ki vam bo prineslo svobodo raziskovanja. Ne glede na to, ali se boste vrnili v študentske klopi ali začeli z novim poslom, potovanjem ali duhovnostjo, boste sproščeni in pripravljeni za vzlet.

Tehtnica

Rast je edini dokaz življenja.

Razširjeni Jupiter bo leto 2024 prebil v hiši partnerstva in skupnih virov ter vas opominjal na to, da skozi sodelovanje in odnose rastete. Trdo boste delali, a boste imeli tudi veliko podpore pri premagovanju težav. Osredotočite se na tisto, zaradi česar se počutite veliki.

Škorpijon

Prava ljubezen gore premika.

Leto 2023 je bilo leto, v katerem ste se naučili preživeti in se dvigniti z dna. To je bilo leto sprememb, kot še nobeno prejšnje. Vaša podoba in identiteta sta postali bolj izoblikovani in prefinjeni. Pripravljeni ste se povezati z nekom, ki bo vaše življenje korenito spremenil na boljše. Naj bo leto 2024 leto ljubezni.

Strelec

Skrb zase je ključ do zdravja.

Planet rasti, Jupiter, bo večji del leta 2024 usmerjen v vaše zdravje, zaradi česar morate posebej poskrbeti za svoje telo in um. Če ste v letu 2023 imeli težave pri iskanju rešitev za zdravstvene probleme, bo novo leto tisto, v katerem boste našli pravo terapijo.

Kozorog

Pleši, kot da te nihče ne gleda.

Zadnjih nekaj let ste pazljivo rokovali s svojimi viri in bili pozorni na to, koliko trošite. Izplačalo se je. Naj bo leto 2024 spet tisto, v katerem boste počeli stvari zaradi zabave. Bistvo naj ne bo v pretiravanju v uživanju, ampak v iskanju točke, ki vam prinaša občutek blaženosti.

Vodnar

Vse se začne doma.

V letu, ki mineva, ste bili pod velikim pritiskom, da morate vedno biti na voljo vsem, posebej za prijatelje in znance. Na srečo vam bo leto 2024 omogočilo, da se boste osredotočili na udobnost doma in družino. Uspeh bo prišel, ko boste ponovno vzpostavili stik s svojimi koreninami in temelji.

Ribi

Zaupanje je plod izgradnje kvalitetnih odnosov.

Zadnjih nekaj let ste se počutili izolirani in odtujeni od drugih, leto 2024 pa bo leto ponovnega vzpostavljanja stikov. Vseeno bo, če boste samo čvekali s prijatelji ali pa v ožji ali širši skupnosti vodili kakšen projekt; vaš cilj naj bo zbrati ljudi, ki jim zaupate.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!