Ste v odnosu z bikom, devico ali kozorogom? Katere težave lahko prinašajo?

Magazin 15. Okt 202122:00 > 23:07
Delite:
Par
Foto: Profimedia

Zemeljska znamenja (biki, device in kozorogi) so morda včasih preveč prizemljena, vendar so stabilna, zvesta in odnose jemljejo zelo resno. 

Zemeljska znamenja so BIK, DEVICA in KOZOROG.

Zanje je značilno, da so praktični, stabilni, vzdržljivi, ekonomični, učinkoviti in zanesljivi. Če sta za vas pomembni lastnosti pri ljudeh stabilnost in predanost, je lahko zemeljski znak vaš idealen partner. A, kot vsi vemo, vsak znak v naša življenja prinaša dobre in tiste bolj zahtevne vidike. Po mnenju astrologov so to najmanj ugodne lastnosti, ki jih v odnos prinese zemeljski znak.

1. So zelo prizemljeni

Pa saj so vendar zemeljska znamenja! V tem primeru to pomeni, da dajejo velik poudarek temu, kar vidijo pred seboj. Prizemljenost je vsekakor pomembna, a prevelika vpetost v materialni svet lahko vodi do ozkoglednosti in pomanjkanja domišljije. Velikokrat se zgodi, da so lahko prav zemeljska znamenja najbolj zaprta za duhovne in nevidne svetove, kar jih lahko omeji pri duhovnem razvoju.

S tem imajo lahko največ težav denimo ribe, ki rade sanjarijo in fantazirajo, zemeljska znamenja pa želijo ves čas realna dejstva in znanstvene dokaze.

2. Ljubijo rutino

Zemeljska znamenja najraje sledijo rutini in jih zelo zmoti, če stvari ne gredo po načrtu. Največje izzive v odnosu z zemeljskimi znamenji imajo tisti, ki ljubijo spontanost in avanture. Težko jih je premakniti iz cone udobje v neznano. Radi imajo strukturo in načrte, plavanje s tokom pa jih vznemirja. Ko najdejo udobje, ne vidijo razloga, da bi ga zapuščali. Izziv za druga znamenja je predvsem prepričati zemeljsko znamenje, da obišče nenavadne eksotične kraje, poskusi novo restavracijo, se druži z nepoznanimi ljudmi ipd.

Še zlasti če ste v odnosu z bikom, je zelo pomembno, da se držite dogovorov. Sprememba načrta in odpoved zadnjo minuto ga lahko povsem vrže iz tira.

3. Pretirani deloholiki

Zemeljsko znamenje je, kot smo že omenjali, izjemno osredotočeno na materialni svet. Zlahka postanejo odvisni od materialnih dobrin in luksuza. Znani so po tem, da so deloholiki. Potrebujejo finančno stabilnost, da se lahko počutijo mirne. Njihova obsesija z materialnim pa tudi pomeni, da so zelo previdni z denarjem. Zlahka pa dajo preveč svoje energijo v delo in zaradi tega zapostavljajo in zanemarjajo svoje odnose.

Tudi kozorog, ki je najbolj deloholično znamenje, ne bo prenehal trdo delati, ko se zaljubi. A hkrati so lahko izjemno predani partnerji, ki znajo ceniti to, kar imajo.

4. Počasnost razvijanja odnosov

Zemlja se premika počasi, zato se tudi odnosi z biki, devicami in kozorogi razvijajo v počasnejšem tempu. Vzamejo si veliko časa, da osebo sprva zares spoznajo, preden se odločijo za zavezo. Prav zato so ta znamenja najmanj nagnjena k avanturam za eno noč. Običajno ne skačejo s cveta na cvet in so najmanj nagnjenji k zapeljevanju in flirtanju. So zelo previdni, ko pride do odpiranja srca. Vzamejo si čas za premislek, preden se odločijo nekomu predati. Izziv za njihove partnerje je torej, da so vztrajni in potrpežljivi.

Vsakdo ima lastnosti, ki so všečne in manj všečne. Zemeljska znamenja so morda včasih preveč prizemljena in počasna, vendar so stabilna, zvesta in odnose jemljejo zelo resno.

Komentari

Vaš komentar