Steffi Graff in Andre Agassi navdušena nad sinovo zmagovito igro

Magazin 24. Feb 202310:30
grafa agassi
Profimedia

Andre Agassi in Steffi Graff, ki sta v zakonu že 22 let, sta bila videti kot zelo ponosna starša, ko sta opazovala 21-letnega sina Jadena, kako odlično je igral na bejzbolski tekmi za USC Torjans, ekipo univerze Južne Kalifornije. Fant pa s svojo igro ni navdušil samo staršev, ampak ves stadion.

Brez dvoma imajo Graff-Agassijevi šport v krvi in mišicah, tako da ni čudno, da je sin dveh vrhunskih teniških igralcev odličen igralec bejzbola, član ekipe USC iz Los Angelesa. Jaden Gil se je preizkusil v številnih športih, na koncu pa se je namesto v tenis zaljubil v bejzbol ter se po besedah strokovnjakov razvija v izvrstnega metalca. Jaden je na tekmi za USC Trojans igral več kot odlično, saj je svojo ekipo popeljal do zmage s 17 proti 4.

Njegovi starši so bili zelo ponosni, ko so sina gledali v zmagovalni formi, pozneje pa se jim je na tribunah pridružila tudi njegova mlajša sestra Jaz Elle, ki je očitno najbolj živahen član družine. Jaz je nekaj časa plesala in jahala, trenutno pa jo pri 19 letih veliko bolj zanimajo prijatelji, fantje in svet mode. Andre in Steffi imata oba za seboj neverjetno športno kariero, Steffi ima kar 22 grand slamov, a otrok nikoli nista silila v tenis. Prav tako se zakonca ne pojavljata veliko v medijih, Steffi že prej ni bila preveč navdušen nad novinarsko radovednostjo.

Steffi in Andre sta se spoznala leta 1999 na Roland Garossu, poročila pa sta se dve leti pozneje, leta 2001. Usodni da sta izrekla v njegovem rojstnem kraju, v Las Vegasu. Poroki sta prisostvovali samo dve priči, in sicer njuni mami. Zdaj se v javnosti le redko pojavljata, skupaj z otrokoma živita blizu Las Vegasa, njuna soseda pa je Steffina mama. Nihče od njiju pa nima preveč dobrih odnosov z očetoma.

Agassi Graf
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.