Številni znani obrazi z zanimanjem spremljali Serenin dvoboj (FOTO)

Magazin 02. Sep 202211:15
Serena Williams
Profimedia

Teniška zvezdnica Serena Williams je na stadion Arthurja Asha v uvodnem krogu odprtega prvenstva ZDA privabila številne znane obraze.

Poln stadion je pozdravil 40-letno tenisačico, ki je prvo oviro, Črnogorko Danko Kovinić, preskočila brez težav (6 : 3, 6 : 3). 

Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton, ena najbolj priljubljenih manekenk Bella Hadid, nekdanji boksarski šampion Mike Tyson, smučarska šampionka Lindsey Vonn, hollywoodska igralca Hugh Jackman in Rebel Wilson, legendarna urednica Voguea Anna Wintour, modna oblikovalka Vera Wang … To so le nekatera slavna imena, ki so z največjim zanimanjem doslej spremljala igro Serene Williams. 

Lindsey Vonn
Profimedia
Mike Tyson
Profimedia
Bella Hadid
Profimedia
Bill Clinton
Profimedia

Kot je znano, je tenisačica napovedala upokojitev. To je njen zadnji turnir v karieri. 

 “Včerajšnji večer je bil drugačen … Običajno je bolj družaben, toda sinoči so bili vsi res zavezani tenisu. Običajno je v okolju slavnih tenis nekaj sekundarnega. Tokrat se nihče ni premaknil,” je za Page Six vzdušje na stadionu opisal eden izmed teniških poznavalcev.

Serenin dvoboj sta iz lože spremljala tudi njena dva največja navijača – mož Alexis Ohanian in skoraj petletna hčerka Olympia. Tenisačica želi povečati družino, kar je skupaj z novico o upokojitvi razkrila na začetku meseca za Vogue.

“Nikoli mi ni bila všeč beseda upokojitev. Ne zdi se mi sodobna beseda. Morda je najboljša beseda za opis tega, kar nameravam, evolucija. Tukaj sem, da vam povem, da se od tenisa odpravljam proti drugim stvarem, ki so mi pomembnejše. Pred nekaj leti sem tiho ustanovila Serena Ventures, podjetje tveganega kapitala. Kmalu za tem sem si ustvarila družino. Želim povečati to družino.”

Alexis Ohanian
Profimedia

Serena je na turnirjih za grand slam zmagala kar 23-krat. Na odprtem prvenstvu ZDA je slavila šestkrat.

Serena Williams
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.