Super trik, ki poskrbi, da vam v poletnih sandalah in natikačih ne drsi

Magazin 29. Jun 202216:30 0 komentarjev
natikači
Profimedia

Predpoletna vročina nas je že zajela in iz omare ste že zdavnaj izbrskali svoje najljubše poletne sandale ali natikače. Čeprav jih obožujemo, ker jih je mogoče v trenutku zlahka natakniti in že smo nared, pa imajo zelo slabo lastnost, in sicer nam lahko zaradi vročine in potenja stopal v njih zlahka zdrsne. Tudi modeli obutve, ki imajo paščke, pogosto niso najbolj stabilni, v drsečih sandalah pa ni hoja prav nič elegantna. Drsenje sandal zaradi potenja stopal pa lahko enostavno odpravimo z enim samim pripomočkom.

Modni stilisti imajo za primer drsenja stopal v sandalah, ne glede na to, ali gre za takšne z visoko peto ali z nizkim podplatom, zelo enostavno rešitev. Uporabite lahko kar lepilni trak za pritrjevanje prsi. Če zanj še niste slišali, gre za eno največjih skrivnosti stilistov – pripomoček, s katerim so prsi vedno na mestu, tudi ko ne nosite modrčka. Uporaben pa je še za tisoč drugih stvari, kot na primer za preprečevanje drsenja potnih stopal.

Uporabite ga takole:

@kristinakacheeva Have you tried this hack? #shoehacks #shoehack #fashionforyou #styletips #stylehack #fashionhack #lifehack #hack #hacks #fashionhacks #stylehacks #girltips #girlhacks #clothinghacks #style #fashion #styletip ♬ As It Was - Harry Styles

Vzemite torej trak za pritrjevanje prsi in odrežite primerno dolžino – toliko, da boste lahko trak ovili okrog svojega stopala. Trak ovijte na mestu, kjer so paščki sandal, da bo povsem zakrit. Če je trak preširok za širino paščka, ga zožite na poljubno širino. Takšen trak je odličen za preprečevanje drsenja, tudi ko se vam stopala močno spotijo, saj zagotavlja dober oprijem.

trik proti drsenju stopal v natikačih
Profimedia

Kot smo že omenili, lahko tak trak uporabite na različnih vrstah obutve, najbolje pa bo deloval na nizkih sandalih, kot lahko vidite v zgornjem TikTok videu. Če še niste seznanjeni s tem vsestranskim pripomočkom, vam svetujemo, da ga preizkusite, saj vas bo rešil številnih nadlog: lahko ga uporabite tudi za prekrivanje bradavic ali na predelih, kjer pogosto dobite žulje.

trik proti drsenju stopal v natikačih
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!