Svate sta pustila odprtih ust: takoj po usodnem “da” sta skrivaj pobegnila

Magazin 15. Apr 202419:32 5 komentarjev
mladoporočenca, ženin in nevesta tečeta
Foto: PROFIMEDIA

Gostje so zaman čakali mladoporočenca po poročnem obredu. Takoj sta "oddrvela" na medene tedne. Razlog je bil ženinov brat, ki je želel "ukrasti šov".

“Načrt je bil tak: po poroki naj bi mojega brata in njegovo ženo predstavili gostom v sprejemni dvorani. Gostje naj bi se pogovarjali in pili eno uro, preden bi postregli s hrano. V tem času naj bi posneli vse fotografije. Potem pa naj bi se začel sprejem. Kaj se je dejansko zgodilo: njun prijatelj, ki bi brata in ženo moral predstaviti zbranim, je namesto tega vsem povedal, da sta brat in žena odšla na medene tedne. Vsem se je zahvalil za udeležbo, nato pa so takoj postregli s hrano. Fotografa so poslali domov.”

Tako je uporabnica družbenega omrežja Reddit opisala dogodek na poroki njenega brata, ki je njo, njeno družino in številne goste pustil odprtih ust, potem ko se mladoporočenca nista prikazala na sprejemu, ampak pobegnila na medene tedne. “Vsi smo osramočeni in v zadregi, zlasti moji starši. Veliko ljudi je bilo razburjenih,” je zapisala uporabnica.

Razlog: ženinov brat je želel ukrasti šov

Kot je pojasnila, za namero mladoporočencev ni vedel nihče razen prijatelja.

“Medene tedne bi morala imeti čez nekaj mesecev. Očitno pa sta potovanje odpovedala in rezervirala drugega,” je napisala neimenovana uporabnica. Nato pa je razkrila, kaj je bil vzrok, da sta brat in svakinja vse pustila na cedilu.

Drugi brat in njegovo dekle sta mladoporočencema očitno nameravala “ukrasti šov”. “Dekle mojega drugega brata je noseča. Ob tem se nameravata tudi poročiti, vse to pa sta želela naznaniti na sprejemu,” je napisala uporabnica. Za namero naj bi vedeli samo starši. “Ne vem, kako je to izvedel moj brat, ki se je poročil, ampak kljub temu se mi njuna reakcija zdi pretirana,” je zapisala uporabnica.

“Tvoja družina je jezna na napačnega brata”

Na omrežju se je odzvalo več kot tisoč ljudi, piše britanski Mirror, ki poroča o poročnem škandalu.

Mnogi so bili sprva šokirani nad dejanjem ženina in neveste, potem pa so se postavili na njuno stran, ko so slišali o načrtu drugega brata in njegove izbranke. “Resnično sem mislil, da sta nevesta in ženin norca, dokler nisem prebral stavka o drugem bratu. Kdo neki bi poskušal kaj takega?” je zapisal neki komentator.

Druga komentatorka je dodala: “Bila sem na tvoji strani, dokler nisem prebrala, da sta tvoj drugi brat in njegovo dekle na sprejemu želela naznaniti nosečnost. Na poroki se nič ne oznanja, če ne dobiš dovoljenja neveste in ženina.” Še nekdo pa je komentiral: “Tvoj drugi brat in dekle sta nameravala prevzeti sprejem z novico o otroku in svoji poroki. To je skrajno nespoštljivo. Tvoja družina je jezna na napačnega brata.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje