Svetli lasje in prameni bodo vladali v lepotnem svetu leta 2022

Magazin 31. Jan 202213:45 0 komentarjev
Lepotni trendi
Profimedia

V letu 2022 bo prevladovala prelivajoča blond barva las. Poiščite svojo popolno kombinacijo teh zlatih pramenov!

Svetli lasje nikoli ne bodo šli iz mode. Vendar je občasno, če želimo osvežiti pričesko, vredno poskusiti nekoliko drugačne odtenke, ki bodo naš videz nekoliko ”posodobili”, našemu obrazu pa zagotovili nežnost in mehkobo.

Večina ljudi obožuje pramene, saj ti pričarajo bolj bogat, razkošen videz pričeske, hkrati pa so videti odlično na ljudeh s hladnejšimi, a tudi nevtralnimi toni kože. Popolna kombinacija za vse!

Trend leta 2022 je uporaba več različnih tehnik za popoln rezultat “naravne blond”, kar običajno pomeni kombinacijo tehnike balayage in mikro svetlih pramenov, ki uokvirjajo obraz. Vendar pa je vse odvisno od rezultata, ki ga želite doseči.

Zato vam frizerji svetujejo, da v salon pridete pripravljeni, z izbrano fotografijo, z odtenki, ki jih želite posnemati, da bo vaš stilist razvozlal vrste tehnik, ki jih bo morda moral kombinirati, da bo dobil želeno barvo.

Ne veste, kje bi iskali navdih za te zlate odtenke? Oglejte si najboljše svetle modne pričeske.

Halle Berry je nedvomno nesporna kraljica pričeske z ”beachy balayage” tehniko barvanja.

Svetlejši in pepelnati odtenki na sprednji strani ter temnejše in manj intenzivne barve na zadnji strani pripomorejo k lepi pričeski tudi takrat, ko lasje niso v najbolj sijočem stanju.

Lasje, poudarjeni s tanjšimi svetlejšimi prameni, le malo temnejšim korenom in še veliko več, za popoln rezultat.

Frufru je v tej sezoni že doživel velik povratek, sami pa preverite, kako pristaja svetlim lasem, ki se čutno prelivajo v svetlejših in temnejših odtenkih te razkošne zlate barve.

Hladni toni, ki so pri glavi videti rahlo temneje, delujejo nadvse elegantno na kodrastih pričeskah.

Rahlo temnejša blond barva, ki proti konicam postaja vse svetlejša, obljublja popoln videz svetlih las.

Si želite bolj toplih odtenkov, ki vseeno ne bodo zanemarili vaše blond barve? Potem je zgornji odtenek, odtenek, ki ga nosi Rosie Huntington-Whiteley kot nalašč za vas. Njene konice se spremenijo v klasičen masleni ton, medtem ko mikro prameni uokvirijo obraz in povežejo celotno barvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!