Svetli prameni Kate Middleton so popolna poletna osvetlitev las za rjavolaske

Magazin 01. Avg 202217:00
Delite:
Kate Middleton
Foto: Profimedia

Iščete navdih za osvežitev pričeske? Njen poletni videz ni pretiran, temveč izpopolnjen, kot se za kraljevo damo spodobi.

Kate Middleton je odličen primer, kako se lahko videz pričeske razvija, ne da bi se popolnoma spremenil. Predvsem v zadnjih nekaj mesecih nam je pokazala nekaj poskusov, kot je bakren odtenek, pozneje pa močne posvetlitve, vendar je njena srednje rjava barva vedno ostala večinoma nedotaknjena, kar je izhodišče za vsako pričesko.

Tudi pri zadnji neopazni spremembi ni spremenila sloga: ob obisku muzeja Fitzwilliam v Cambridgeu je vojvodinja skupaj z možem nosila nov tridimenzionalni medeni odtenek (kot to zahtevajo trendi), ki je bil kot vedno zelo eleganten in umirjen.

Kate Middleton
Foto : Profimedia

Kate Middleton je za to poletje izbrala babylight pramene

Osnova je rjava, nekoliko toplejša od naravnega tona, konice so nežno posvetljene, kot smo že videli v preteklosti, vendar tokrat na še svetlejši in bolj razpršen način: pri Kate je bila uporabljena tehnika babylight, ki je zelo priljubljena pri zvezdnicah, saj omogoča mehak in enakomeren učinek. Posvetlitev se izvaja na zelo tankih pramenih od lasišča navzdol: tako se doseže celoten las, ne da bi pri tem prišlo do ločitev in neravnovesij med posameznimi deli. Popolnoma primerna za pripravo las na poletje in za sijaj obraza.

Ker gre za beljenje, ki ga je lažje upravljati, lahko intenzivnost določite glede na želeni učinek in izhodiščno podlago: lahko ga uporabite tudi za temne in zelo temne lase, ki želijo le nekaj sijaja brez pretiravanja. Od balayagea se razlikuje po velikosti obdelanih pramenov in tudi po tem, kje se barva nanese: babylights se lahko začne tudi pri koreninah, kar tako ali tako ne bo povzročilo odstopanja, primeren pa je tudi le za končni del las, kot smo videli pri Kate Middleton.

Kate Middleton
Foto : Profimedia

Prednosti pramenov babylights

Izbira babylights ima več prednosti: od časa do časa lahko ocenite, kako in koliko pobeliti lase, in brez obžalovanja dosežete popolno točko posvetlitve, vzdrževanje pa bo lažje, saj so prameni dobro združeni z osnovno barvo. Prav tako sčasoma ne bo ostrih kontrastov s posvetlenimi prameni, ampak bo razvoj postopen. Poleg tega so ti prameni diskretni, nežni in zelo elegantni: če jih je izbrala bodoča angleška kraljica, mora za to obstajati razlog.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.