Svetovni zvezdniki, ki se odlično znajdejo v kuhinji

Magazin 19. Feb 202210:00 > 13:41
Kylie Jenner
Foto: Profimedia

Človek bi rekel, da zvezdniki ne znajo ne kuhati ne pospravljati. Da to zanje počno drugi. A to mišljenje je zmotno, saj je kar nekaj slavnih, ki se dobro znajdejo med lonci …

Kylie Jenner

Le kdo bi rekel, da Kylie Jenner (24), ki je že pri 21 postala milijarderka, rada kuha. In to bojda odlično. Na družbenih omrežjih pogosto deli svoje kuharske podvige, na svoji spletni strani pa tudi objavlja recepte pod rubriko Kuhajte s Kylie. ”Zame je kuharija zelo terapevtska,” pravi in dodaja, da je vesela, ker zna kuhati, da lahko razvaja svoje otroke. Na sliki s hčerko Stormi (4).

Lady GaGa

Lady Gaga
Profimedia

Pevka Lady GaGa (35) prihaja iz velike italijanske družine, torej ni prav nič nenavadno, da se odlično znajde tudi v kuhinji. Poleg tega ima njen oče, Joe Germanotta, v New Yorku svojo italijansko restavracijo. Pevka pogosto povabi k sebi prijatelje in jim kuha. ”Ko kuham, se povsem sprostim,” pravi Lady GaGa.

Blake Lively

Blake Lively
Profimedia

Igralka Blake Lively (34) na svojih družbenih omrežjih pogosto objavlja fotografije iz kuhinje. Njen partner Ryan Reynolds (45) priznava, da ga je poleg vsega osvojila tudi s kuhanjem. ”Nič ni lepšega kot prijeten večer doma s prijatelji, za katere sama pripravim vse jedi,” pravi igralka.

Snoop Dogg

Snoop Dogg, Martha Stewart
Profimedia

Zagotovo je raper Snoop Dogg (50) zadnji zvezdnik, za katerega bi rekli, da zna odlično kuhati. Leta 2016 je debitiral s skupnim šovom z Martho Stewart (80) in dokazal, da je v kuhinji pravi mojster. Pozneje je izdal tudi svojo kuharsko knjigo z naslovom From Crook to Cook.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian
Profimedia

Ni skrivnost, da Khloe Kardashian (37) rada dobro je. Zelo rada pa tudi kuha. Še zlasti od takrat, ko se je odločila bolj zdravo jesti in skrbeti za svoje telo. Tako je začela na svojih družbenih omrežjih deliti recepte zdravih obrokov, ki jih pripravlja sama. ”Otroke je že od malega treba učiti kuhati,” pravi zvezdnica resničnostnih šovov.

Taylor Swift

Taylor Swift
Profimedia

Pevka Taylor Swift (32) ima veliko talentov, eden med njimi je tudi kuhanje. Vedno se s svojimi jedmi, ki jih pripravi, zelo rada pohvali na družbenem omrežju. ”Ko kuham, se sproščam, in takrat sem lahko kreativna. Predvsem pa imam občutek, da ko sem v kuhinji, ves stres, ki se nabere čez dan, izgine,” pravi o kuhariji pevka.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon
Profimedia

Mamica treh otrok, igralka Reese Witherspoon (45), zelo skrbi za to, da se njena družina zdravo prehranjuje. Poleg tega rada pripravlja jedi za družino in prijatelje, ki jih redno vabi k sebi. ”Moja babica Dorothea je zmeraj govorila, da lepota ni dovolj in da mora ženska znati tudi kuhati. In kako prav je imela,” se strinja Reese.

Eva Longoria

Eva Longoria
Profimedia

Še preden je postala igralka, je Eva Longoria (47) delala v prehranski industriji. Osem let je bila namreč zaposlena v restavraciji Wendy’s, ki jo je pozneje tudi vodila. Zatem je imela tudi sama dve restavraciji, ki pa ju je zaprla, ko se je posvetila igralstvu. Napisala je kuharsko knjigo Eva’s Kitchen, v kateri so njeni najljubši recepti za piščanca in tortilje. Sama pravi, da se, odkar je postala mama, še raje kot prej vrti po kuhinji.

Julia Roberts

Julia Roberts
Profimedia

Ne le da je čedno dekle, Julia Roberts (54) tudi perfektno kuha. Najraje za soproga in otroke. ”Skuhati znam prav vse,” se sama pohvali in dodaja, da ji otroci nenehno govorijo, da bi lahko odprla restavracijo.

Komentari

Vaš komentar