Ta igralec je prepričan, da je tako uspešen tudi zato, ker nima otrok

Magazin 17. Mar 202317:00
Seth Rogen
Profimedia

Nekatere otroci izpopolnjujejo, drugi želje po potomstvu nimajo. Igralec Seth Rogen je pred časom dejal, da sta s soprogo nadvse zadovoljna, ker sta sprejela odločitev o tem, da ne bosta imela otrok.

Še več, verjame, da je prav to spodbudilo njegovo igralsko kariero, na katero je nadvse ponosen.

”Tudi to mi je zagotovo pomagalo do uspeha,” je zaupal igralec v podkastu Diary of a CEO, ki verjame, da bi namreč z vzgojo izgubil precej časa, ki pa ga je v tem primeru lahko posvetil igralstvu: ”Ne počnem nečesa velikega, to je vzgoja otrok.”

Seth Rogen je opozoril, da se njegovi pogledi in pogledi njegove soproge Lauren Miller Rogen, kar se starševstva tiče, precej razlikujejo od drugih ljudi.

”Nekateri ljudje hočejo otroke, nekateri ljudje nočejo otrok,” je pojasnil in potožil, da družba vse prevečkrat želi posameznike na ta način pospraviti v kalupe: ”Iskreno povedano, ne jaz ne moja žena si tega nisva želela.”

Seth Rogen
Profimedia

Zadovoljen s svojo odločitvijo

Zvezdnik filma “Knocked Up” je dejal, da je življenje brez otrok njemu in njegovi soprogi, s katero sta v zakonu že od 2011, omogočilo svobodo. Tako lahko počneta, kar želita, kadar želita.

”Starejši sem, bolj srečen in zadovoljen sem s svojo odločitvijo o tem, da nimam otrok,” je povedal z zadovoljstvom.

Čeprav Rogen in Miller Rogen uživata v življenju brez otrok, pa sta pred časom postala ”pasja starša”. V njuno srce je namreč ”pribevskal” psiček pasme King Charles kavalir po imenu Zelda.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.