Tako se je na zaroko Jennifer Lopez odzvala bivša žena Bena Afflecka

Magazin 15. Apr 202211:30 > 16:30 0 komentarjev
Jennifer Garner
Profimedia

Hollywoodski igralec Ben Affleck je nedavno za roko zaprosil svojo srčno izbranko Jennifer Lopez, marsikoga pa je seveda zanimalo, kako se je na to odzvala njegova nekdanja žena Jennifer Garner.

Medtem ko ves svet občuduje zaročni prstan pevke in igralke Jennifer Lopez, ki ji ga je v teh dneh na roko nadel njen srčni izbranec Ben Affleck, se številni sprašujejo, kaj si o vsem skupaj misli njegova bivša žena, Jennifer Garner.

Znano je, da sta imela Jennifer in Ben v zakonu številne težave, največ prepirov pa se je zgodilo zaradi alkohola in skokov čez plot. A danes, ko sta že nekaj let ločena, je njun odnos izjemno korekten, svoje tri otroke, ki so se jima rodili v času zakona, pa si ves čas delita in zdi se, da jima gre skupno skrbništvo odlično od rok.

Paparaci ju tako večkrat skupaj ujamejo, ko si prideta ogledat nogometno tekmo svojih otrok ali ko čakata, da bodo končali z obšolskimi dejavnostmi.

Vse se zdi, da je njun odnos po ločitvi precej bolj umirjen in predvsem zdrav, zato je številne zanimalo, kako se bo na zaroko odvzala njegova bivša žena.

Jennifer Lopez
Profimedia

Po pisanju portala ‘E!’, ki se sklicuje na neimenovani vir, naj bi Ben že pred zaroko o svoji nameri govoril s svojo bivšo ženo, saj si ni želel, da bi o tem izvedela iz medijev, predvsem zaradi njunih treh otrok, zato je vse skupaj raje pripravil na odziv, ki bo sledil v medijih.

Omenjeni portal pa še poroča, da Jennifer nima nič proti in da je zaroko lepo sprejela.

Ben Affleck in njegova nekdanja žena Jennifer Garner sta se poročila leta 2005, le leto dni po tistem, ko se je Ben razšel s svojo zdajšnjo zaročenko, Jennifer Lopez, s katero je bil zaročen od leta 2002. Danes imata bivša zakonca skupaj tri otroke, s katerimi se oba odlično razumeta, njun odnos pa ves čas ostaja korekten.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.